Συμπληρώθηκε το παζλ των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2021 20:05

Ένα ματς που έγινε επειδή... έπρεπε, διεξήχθη στην Καισαριανή, όπου η ΑΕΚ σφράγισε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με το 1-1 εναντίον της Κηφισιάς.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολιών για την ομάδα που θα κατακτούσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση κι έτσι η χθεσινή αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» στο 55’, ενώ ο Τετέι ισοφάρισε για την Κηφισιά στο 73’.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Ν. Κούστας): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (83 Παυλάκης), Πρίτσας (66’ Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58’ Καλλέργης), Καραγκούνης (58’ Φερέιρα), Κρητικός (66’ Τετέι).
ΑΕΚ (Αρ. Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου (58’ Λάτσι), Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς (83’ Χατζισαφί), Γκαρσία, Τάνκοβιτς (66’ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ.

 

ΝΙΚΗΣΕ Η ΛΑΜΙΑ
Με παρακαταθήκη το 2-0 στο «Αθανάσιος Διάκος», η Λαμία είχε την άνεση να κάνει ήρεμα το παιχνίδι της απέναντι στον Ιωνικό (1-0). Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 38ο λεπτό ο Ελευθεριάδης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία και για ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Ρόμανιτς στο 90’+2’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης (90’ Χριστοδούλης), Μύγας (59’ Γκοτσούλιας), Βαφέας (59’ Πογκοσιάν), Σάντσες, Βαλεριάνος, Τσιριγώτης, Κιάκος, Ντάλσιο (85’ Κωνσταντινίδης), Άοσμαν, Καμπράλ (85’ Μουστάκης), Μάναλης.
ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (70’ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο (88’ Μαζουλουξής), Ρόμανιτς, Τιρόνε (69’ Νούνες), Ελευθεριάδης, Αραμπούλι (81’ Τσούκαλος).

 

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
Θέση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έφυγε με το «λευκό» 0-0 από το «Πανθεσσαλικό Στάδιο» κόντρα στον Βόλο κι «ακουμπώντας» στη νίκη του με 2-1 στον πρώτο αγώνα της Λεωφόρου, πήρε το «εισιτήριο» της πρόκρισης. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Γκρίλο στο 80’.
Στο 31’ ακυρώθηκε γκολ του Βέλεθ (γυριστή κεφαλιά από φάουλ του Αϊτόρ), καθώς ο Ισπανός στόπερ ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυνόμενο του Βόλου, όπως επιβεβαίωσε και το VAR.
Στο 83’ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν σε αντεπίθεση ο Μαουρίσιο πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι.
ΒΟΛΟΣ (Κ. Μπράτσος): Κότνικ, Μπαριέντος (72’ Νίνης), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (54’ Ορόζ), Σοάρες (79’ Ροσέρο), Φερνάντες, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Φαν Φέερτ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβ. Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (87’ Λούντκβιστ), Αϊτόρ (87’ Βιτάλ), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (76’ Παλάσιος), Μακέντα (87’ Ιωαννίδης).

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ
Με δεύτερη νίκη και συνολικό σκορ 5-1, ο Άρης πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, μετά το 3-1 της Θεσσαλονίκης, επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και θα κάνει... χαρούμενα Χριστούγεννα. Η αποβολή του Μιγκέλ Μεγιάδο στο 44’ και το εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα (49’) έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση, προτού ο Αμπουμπακάρ Καμαρά (81’) βάλει το... κερασάκι στην τούρτα πρόκρισης των Θεσσαλονικέων.
ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Τοράλ (68’ Κοροβέσης), Καμάου (63’ Στάικος), Τσιλιανίδης (63’ Γιάννου), Καστάνιος (63’ Λάμπρου).
ΑΡΗΣ (Άκ. Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο (75’ Μπεναλουάν), Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ (64’ Ματίγια), Καμαρά (85’ Μαρμαρίδης), Ιτούρμπε (64’ Λούμορ), Γκάμα (75’ Λόπεθ).

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναγ. Καρδίτσας-Αγ. Νικόλαος     5-0     (1-0)
Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου     1-0     (1-0)
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ     3-1     (1-1)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός     2-0     (2-3)
ΟΦΗ-Αρης     0-2     (1-3)
Ιωνικός-Λαμία     0-1     (0-2)
Βόλος-Παναθηναϊκός     0-0     (1-2)
Κηφισιά-ΑΕΚ     1-1     (0-4)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass