Ισόπαλες 1-1 οι Μικτές της ΕΠΣΛ

ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2021 20:35
K-15 K-15

Με το ίδιο σκορ 1-1 έληξαν και τα δύο χθεσινά παιχνίδια των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ (Κ-15 και Κ-17) στα Γιάννενα με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ηπείρου στην πρεμιέρα των φετινών Πανελληνίων πρωταθλημάτων. Οι ομάδες της Λάρισας ήταν ανώτερες των αντιπάλων τους, αλλά στάθηκαν άτυχες καθώς, από τη μία τα δοκάρια και από την άλλη τα χαμένα πέναλτι σε συνάρτηση με κάποια άδικα ακυρωθέντα γκολ, δεν τις επέτρεψαν να πάρουν αυτό που άξιζαν.


Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι στην κατηγορία Κ-15 η ΕΠΣΛ άνοιξε το σκορ με τον Τσακμάκη στο 27’ (με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρισίμη). Η λαρισινή ομάδα συνέχιζε να πιέζει με τον Κουτζαηλία να πετυχαίνει γκολ (32’) το οποίο όμως ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ και τον Νάκα να έχει διπλό δοκάρι (35’).
Αντ’ αυτού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις αρχές του β’ ημιχρόνου με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε ο Αλεξίου για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό σκορ, αφού δύο πολύ καλές προσπάθειες των Δριστέλλα και Κουτζαηλία στη συνέχεια δεν είχαν θετική κατάληξη.
ΕΠΣΛ Κ-15 (Δ. Τσέτσιλας): Στεργιούλης, Αρσένης, Αγάκος, Νάκας, Κουπατσιάς, Καλαθάς, Τσακμάκης (55'Δαούλας), Μπρισίμης (75'Δαλιός), Κουτζαηλίας, Κουμαντζέλης (55' Μπιώτης), Δριστέλλας (75' Νταφόπουλος).

k17.jpg

Η ΜΙΚΤΗ Κ-17
Στην περίπτωση της Κ-17 τα χαμένα πέναλτι αποδείχθηκαν μοιραία για την κατάκτηση της νίκης. Η ομάδα της Λάρισας έχασε στο 25’ πέναλτι με Ζιώγα ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι για να φτάσουμε στο 30’ όταν ο Κυρμιτζής έγραψε το 0-1, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση.
Στο 70’ δόθηκε εκ νέου η δυνατότητα στη λαρισινή ομάδα να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως ο Αρσένης στο 70’ με νέο πέναλτι (σε ανατροπή του Κουρδή) δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι το 1-1- διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Το αρνητικό για την ομάδα της Λάρισας εκτός από το άδικο αποτέλεσμα ήταν και οι σοβαροί τραυματισμοί του Κυρμιτζη και του Καραλή.
ΕΠΣΛ Κ-17 (Δ. Τσέτσιλας): Δραχαλίβας, Μπόρος, Γαργάλας, Τάφα, Χατζησαββίδης, Αρσένης, Καραλής (46' λ.τ Βασιλειάδης), Κουτζαηλίας (65' Φώλλιας), Κυρμιτσής (60' λ.τ Κωνσταντίνου), Χατζής (46' Κουρδής), Ζιώγας (80'Μαρούδας).
*Την αποστολή της ΕΠΣΛ συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος Ρένος Καρυώτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Αργύρης Γκρίμπας και ο αντιπρόεδρος Κώστας Μερτζανίδης. Σημαντική ήταν η συμβολή της υπεύθυνης πρώτων βοηθειών Στέλλας Χαρακοπούλου και της Στέλλας Σταματάκη.
Η διοίκηση της ΕΠΣΛ ευχαρίστησε την ΕΠΣ Ηπείρου και ειδικότερα τον πρόεδρο κ. Βράκα, τον ειδικό γραμματέα κ. Δαυίβ και τον διαιτητή κ. Τσιάρα για την άψογη φιλοξενία, την πολύτιμη βοήθειά τους στη διαμονή της αποστολής, αλλά και για τη συνδρομή τους στους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass