Παρελθόν ο Στράτσια, επαφές με Θωμά Γράφα

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2021 21:00

Ο τεχνικός Μαρσέλο Στράτσια πλήρωσε το μάρμαρο από τη μέχρι τώρα μη ικανοποιητική πορεία του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Super League με αποκορύφωμα την τελευταία εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου σ’ έναν αγώνα τελικό για τη λαρισινή ομάδα. Έτσι χθες το μεσημέρι η διοίκηση της λαρισινής ΠΑΕ ανακοίνωσε την -κοινή συναινέσει- λύση της συνεργασίας με τον Αργεντινό τεχνικό και τον συνεργάτη του-γυμναστή Ουόλτερ Γκέρπε. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:


«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την -κοινή συναινέσει- λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Marcelo Straccia, όπως και με τον γυμναστή κ. Walter Gerpe.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Straccia, όπως και τον άμεσο συνεργάτη του, για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για τη συνέχεια της καριέρας τους.
Αποχαιρετάμε έναν φίλο -πλέον- της ομάδας μας και του ευχόμαστε με υγεία, ό,τι καλύτερο».
Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Στουρνάρα, ενώ χθες το απόγευμα ο Μαρσέλο Στράτσια πήγε στη Φιλιππούπολη, όπου αποχαιρέτησε τους παίκτες των «κυανολεύκων» και τους ανθρώπους της ΠΑΕ.
ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΡΑΦΑ
Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου τεχνικού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε μία πρώτη επαφή με τον Θωμά Γράφα (γνώριμο στο λαρισινό κοινό από το σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο της ΑΕΛ τη σεζόν 2014-15), ο οποίος είχε ως τελευταίο του προπονητικό σταθμό το Αιγάλεω (έχει εργαστεί επίσης σε Ολυμπιακός Βόλου, Κηφισιά, Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλωνα Πόντου, Πιερικό, Α.Ο. Χανιά, Βέροια, Σπάρτη και Α.Ο. Τρίκαλα). Μέχρι χθες πάντως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από τους «κυανόλευκους».
Ο Γ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ο κ. Γιώργος Λάμπρου της ΕΠΣ Εύβοιας ορίστηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την Αναγέννηση Καρδίτσας μεθαύριο Κυριακή 19 Δεκεμβρίου (14:45) στο δημοτικό στάδιο της γειτονικής πόλης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2. Βοηθοί του θα είναι οι κ. Δ. Πριόνας, Κ. Κωνστάντιος της ίδιας Ένωσης, 4ος ορίστηκε ο Κ. Μπούμπας (Ηπείρου) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Γρ. Πάνου (Αιτ/νίας).
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ «Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ»
Η Super League 2 με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για το θέμα της επωνυμίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Π.Ο. Τρίγλιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τη 15η/12/2021 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), με Κωδικό Αριθµό Καταχώρισης 2749898, η με αριθμό 3172 / 15-12-2021 απόφαση της Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου μας (ΑΔΑ: Ψ2ΦΩ469ΗΚ9-Μ2Η), με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου -1- του καταστατικού της ανώνυμης εταιρείας με τη νέα επωνυμία «ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», τον νέο διακριτικό τίτλο «Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ Π.Α.Ε.» και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 151567660000, σύμφωνα με την από 07/12/2021 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της.
Η ΠΑΕ θα χρησιμοποιεί υποχρεωτικά ως σήμα της το έμβλημα του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου και τα διακριτικά γνωρίσματα της εμφάνισής τους για τους αγώνες της ομάδας της».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass