ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Παράταση στην αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2014 0:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:57

Την παράταση για ένα χρόνο της αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλους τους Δήμους της χώρας με νομοθετική ρύθμιση, ζήτησε ο επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση, Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Γιάννη Ανδριάνο, με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της «Ανατροπής», η καταληκτική ημερομηνία της 31ης Αυγούστου 2014 που τέθηκε για την αδειοδότηση των αθλητικών χώρων δεν κατέστη δυνατόν να τηρηθεί «διότι, ένα μήνα πριν τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών δεν επιτρέπεται να λαμβάνονται αποφάσεις από τα δημοτικά συμβούλια, παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις, εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Ανδριανός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το θέμα, προκειμένου να δώσει την καλύτερη λύση.

Ο κος Πατούλης πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του κου Υφυπουργού μαζί με τους ομολόγους του από το Δήμους Πολυγύρου κο Αστέριο Ζωγράφο, Πυλαίας Χορτιάτη κο Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, Σιθωνίας κο Γιάννη Τζίτζιο και Δέλτα κο Ευθύμιο Φωτόπουλο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass