Κομβικής σημασίας ματς για τον Απόλλωνα Λάρισας

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (15:00) ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2021 14:07

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Διαστάσεις τελικού για τον Απόλλωνα Λάρισας (όπως άλλωστε είχε επισημάνει χαρακτηριστικά και ο συνεργάτης του Μαρσέλο Στράτσια, Βαγγέλης Στουρνάρας) αποκτά η σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο Φιλιππούπολης (15:00) με τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο Όμιλο.
Η ομάδα της Λάρισας που προέρχεται από βαριά ήττα αναζητά την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και να πατήσει με περισσότερη σιγουριά στην κατηγορία. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, στοιχείο που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας ολοκληρώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Sport club Βουτυρίτσα με δυνατή προπόνηση, στην οποία, τόσο ο Αργεντινός τεχνικός Marcelo Straccia όσο και οι συνεργάτες του, ζήτησαν από τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν καθαρό μυαλό, στον τρόπο ανάπτυξης, δημιουργίας και τελειώματος των φάσεων, στο εν λόγω παιχνίδι.
Μετά το τέλος της εκγύμνασης ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία επιστρέφουν οι Κώστας Καρρίκι και Γιάννης Μπαλογιάννης. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι Αστράς, Νόρμαν, Σκούπρας, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Καλούσης, Τιμπουέ, Χατζής, Γεωργακόπουλος, Λίταινας, Ζιάκας, Λουκάς, Μπαλογιάννης, Κοζού, Νούσιος, Λεμάνγκρ, Παναγιώτου, Βίγια, Κανούλας και Ζαχόπουλος.
ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Στην ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στη Super League 2 του Αλμωπού Αριδαίας, προχώρησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, λόγω προβλημάτων στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΕΑ δεν χορήγησε άδεια στον Φώτη Παντελίδη για την αγορά του 16,03% των μετοχών, κρίνοντας ανεπαρκή τα δηλωθέντα εισοδήματά του. Στην απόφαση της Επιτροπής σημειώνεται επιπλέον ότι «εμφανίζεται εταιρεία να καταθέτει το ποσό των 170.000,00 ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και παρά ταύτα η εταιρεία αυτή δεν εμφανίζεται στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ, αλλά πλειάδα μικρομετόχων με ποσοστό κάτω του 5%».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass