Βαθμολογικό ντέρμπι για την ΑΕΛ

ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (15:00) ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2021 14:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Παιχνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων μπορούν να ανατρέψουν την εικόνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα περιλαμβάνει η σημερινή 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο Όμιλο.
Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ η οποία υποδέχεται στο στάδιο Αλκαζάρ (15:00) την Αναγέννηση Καρδίτσας και θέλει πάση θυσία τη νίκη, ποντάροντας παράλληλα σε στραβοπάτημα τόσο της Βέροιας όσο και της Ξάνθης (αγωνίζονται εκτός έδρας με Ολυμπιακό Β’ και ΠΑΟΚ Β’ αντίστοιχα) για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Το παιχνίδι έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, αφού η ομάδα της Καρδίτσας δείχνει ένα φιλόδοξο πρόσωπο στη φετινή διοργάνωση, ωστόσο η τύχη του αγώνα βρίσκεται στα χέρια της ΑΕΛ, η οποία έχει αποδείξει ότι διαθέτει την ποιότητα και το σθένος να κάμψει την αντίσταση οποιουδήποτε αντιπάλου και να πάρει αυτό που ζητά.
Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους, με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη να τσεκάρει αγωνιστικά την τακτική της ομάδας και το σχήμα που θα παρατάξει. Γαρουφαλιάς Κούστα, Μιλτιάδης και Γκοτζαμανίδης θα είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση, ενώ θα απουσιάσει ο Γιάκος (φυσικά και ο Συμελίδης). Συγκεκριμένα οι 22 παίκτες που κλήθηκαν στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Ομάρ, Ηλιάδης, Μπέρτος, Παπαγεωργίου Αθ., Μαϊδανός, Ταχάρ, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Παπαγεωργίου Κ., Νικολιάς, Μπατιμπανγκά, Όγκμποε, Θεολόγου, Μαυριάς, Ακούνια, Γλυνός, Γκοτζαμανίδης, Κούστα, Γαρουφαλιάς και Μιλτιάδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν συναντηθεί κατά το παρελθόν στο στάδιο Αλκαζάρ σε επίσημα παιχνίδια συνολικά 11 φορές, όλες για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι «βυσσινί» μετρούν έξι νίκες, οι «κιτρινόμαυροι» καμία, ενώ πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, με συνολικά 16-7 γκολ υπέρ της ΑΕΛ.
ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Δύο πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εμβόλιμης, 8ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ολυμπιακός Β’ και ΠΑΟΚ Β’ υποδέχονται την πρωτοπόρο Βέροια και τη δεύτερη Ξάνθη, αντίστοιχα, ενώ ο αήττητος Ηρακλής ταξιδεύει στις γειτονικές Σέρρες για το παιχνίδι με τον τοπικό Πανσερραϊκό. ΑΟΤ και Πιερικός θα μοχθήσουν στα Τρίκαλα για τρίποντο-ανάσα. Στοπ στο σερί των τριών εκτός έδρας ηττών θέλει να βάλει ο Θεσπρωτός που παίζει στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Νίκη Βόλου απέναντι στην ουραγό Καβάλα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00, Ολυμπιακός Β. - Θεσπρωτός
15:00, ΠΑΟΚ Β’ - Ξάνθη (ERTSPORTS)
15:00, Τρίκαλα - Πιερικός
15:00, ΑΕΛ - Αναγ. Καρδίτσας
15:00, Απόλλων Λάρ. - Απόλλων Π.
15:00, Ολυμπιακός Β’ - Βέροια (EΡΤ3)
15:00, Πανσερραϊκός - Π.Ο. Τρίγλια
ΑΥΡΙΟ
15:00, Νίκη Βόλου - Καβάλα
Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βέροια    15-5    17
2. ΑΟ Ξάνθη    13-1    16
3. Αναγ. Καρδίτσας    14-5    12
4. Αλμωπός Αρ.    12-8    12
5. Ολυμπιακός Β’    8-4    12
6. ΑΕΛ    9-4    11
7. Θεσπρωτός    10-3    9
8. ΠΑΟΚ Β’    8-7    9
9. Νίκη Βόλου    6-5    9
10. Π.Ο. Τρίγλια    3-2    9
11. Πιερικός    10-8    8
12. Τρίκαλα    8-9    7
13. Πανσερραϊκός    6-8    6
14. Ολυμπιακός Β.    6-15    5
15. Απόλλων Λάρ.    6-14    2
16. Απόλλων Π.    3-13    1
17. Καβάλα    0-26    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass