Ορθιος και στην Αγριά ο Ηρακλής Λάρισας

Νίκησε τον Θησέα με 1-0 και παραμένει στην κορυφή του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής - «Χρυσός» σκόρερ ο Ναρίνογλου στο 6’

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2021 20:10

«Μεθ’ ορμής ακαθέκτου» κινείται ο Ηρακλής Λάρισας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από την Αγριά στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου κερδίζοντας τον τοπικό Θησεά με 1-0.

Ήταν μία νίκη που -σε συνάρτηση με το τρίποντο που έχει ήδη στο τσεπάκι του ο Ηρακλής την ερχόμενη Κυριακή λόγω Μακρυχωρίου- θα δώσει τη δυνατότητα στους «κυανόλευκους» να περάσουν τις ημέρες των εορτών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού η επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση είναι στις 9 Ιανουαρίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Δίστομο.
Η χθεσινή αναμέτρηση είχε εκ προοιμίου τον χαρακτήρα του ντέρμπι, όμως η λαρισινή ομάδα κατάφερε να αιφνιδιάσει νωρίς τον αντίπαλό της, όταν στο 6ο μόλις λεπτό ο Ναρίνογλου επιχείρησε μία σέντρα σουτ από τα δεξιά, η μπάλα ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1.
Ο Ηρακλής έπαιξε πειθαρχημένα, προσπάθησε αφενός να μη θέσει σε κίνδυνο την άμυνά του και αφετέρου να κυνηγήσει ένα δεύτερο γκολ και κάπως έτσι κύλησε το παιχνίδι.
Στο 38’ σημειώθηκε μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Βαρουξάκης σούταρε από καλή θέση, ωστόσο η μπάλα χτύπησε στη ρίζα της δεξιάς δοκού για να καταλήξει στη συνέχεια άουτ.
Στο 51’ ο Ναρίνογλου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 69’ χάθηκε σημαντική ευκαιρία από τον Ζαφειρίου όταν επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ. Κάποια σουτ των γηπεδούχων δεν ανησύχησαν τον Τάσο Παπαγιάννη, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος χαρίζοντας στον Ηρακλή μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη. Μοναδικό αρνητικό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Χασομέρη στο κεφάλι (55’).
Ο Ηρακλής Λάρισας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κούλπας.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κουτσιρίμπας, Δημουλάς, Κουκουτής, Σπαθής, Γκαγκάς, Αλεξίου, Φουρκιώτης (71’ Λίτσος), Χατζησταμάτης, Βαρουξάκης, Κοτζαθανάσης, Τσιανάκας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (84’ Κακαβίτσης), Μπάμης, Αλεξίου, Ζαφειρίου (89’ Δοδοντσάκης), Χασομέρης (61’ λ.τ. Βαγενάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass