Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2021 20:08

Στίβος: Νέα κατηγορία επίλεκτων αθλητών


Στη δημιουργία ειδικής κατηγορίας επίλεκτων αθλητών/-τριών, ανά τοπική ΕΑΣ, ηλικίας 14 έως 17 ετών, προχωρά ο ΣΕΓΑΣ, με στόχο την παρακολούθηση της προπονητικής πορείας και της αγωνιστικής εξέλιξης ταλαντούχων αθλητών/-τριών. Στην αρχική εκδοχή της, η λίστα αυτή περιλαμβάνει 748 ονόματα, όπως, όμως, τονίζεται από πλευράς ομοσπονδίας, θα υπάρχει συνεχής επικαιροποίηση, ανάλογα με την αγωνιστική πορεία των νέων αθλητών/-τριών, αλλά και μετά από προτάσεις των σωματειακών προπονητών.
Υπεύθυνοι για την υλοποίηση του προγράμματος παρακολούθησης των επιλεγμένων αθλητών/-τριών είναι οι τεχνικοί σύμβουλοι των ΕΑΣ, σε συνεργασία με τους συντονιστές των αγωνισμάτων και τους τεχνικούς συμβούλους του αναπτυξιακού-σωματειακού αθλητισμού. Η ομοσπονδία φιλοδοξεί με τον τρόπο αυτόν να είναι σε θέση να παρακολουθεί και να καθοδηγεί τους αθλητές και τις αθλήτριες από τα πρώτα βήματά τους στον αθλητισμό και να είναι κοντά τους σε όλα τα στάδια της αγωνιστικής εξέλιξής τους, λύνοντας προβλήματα και ξεπερνώντας δυσκολίες.

Η Ελλάδα διεκδικεί το Ευρωπαϊκό υγρού στίβου του 2026
Την απόφαση να διεκδικήσει την ανάληψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου (κολύμβηση, καταδύσεις, καλλιτεχνική κολύμβηση, open water) του 2026 έλαβε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, μετά από εισήγηση του προέδρου της ομοσπονδίας, Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass