ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Μπράβο που δεν τα παρατήσατε…

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2021 21:06

Η κρίση στη σχέση μεταξύ του μεγαλομέτοχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του τεχνικού Ηλία Φυντάνη δείχνει να είναι παρελθόν και πλέον όλοι επικεντρώνονται στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου που δίνει η λαρισινή ομάδα στη Θεσσαλονίκη με τον Απόλλωνα Πόντου και ζητάει την πρώτη εκτός έδρα νίκη στο πρωτάθλημα.


Τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς επιστρέφει στον πάγκο ο προπονητής που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών και στον αγωνιστικό χώρο ο Όγμποε που εξέτισε την ίδια ποινή. Αμφότεροι είχαν αποβληθεί στην αναμέτρηση με την Τρίγλια (1-1).
Απουσίες δεν θα υπάρχουν, πέραν του Συμελίδη που δεν υπολογίζεται, αφού αντέδρασε κατά του προπονητή (δεν ξέρουμε τι περιθώρια υπάρχουν για επανασύνδεση γιατί όλα μπορούν να συμβούν μετά την ένταση ενός αγώνα), σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος σε προχθεσινή συνέντευξη Τύπου.
Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης μιλώντας χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, στους παίκτες τους έδωσε συγχαρητήρια γιατί δεν τα παράτησαν μετά τα γκολ που πέτυχε η Βέροια (0-1) στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις (τελικό 1-1). Είπε χαρακτηριστικά ότι άλλες ομάδες θα τα παρατούσαν, αλλά αυτοί δεν το έκαναν και έδειξαν την ποιότητά τους.
Από κει και πέρα, τους ζήτησε να παίζουν με όλες τις ομάδες με περισσότερο πάθος, κάτι που επί των ημερών του έγινε στους αγώνες Κυπέλλου με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ.
Λογικά από σήμερα θα αρχίσουν να φαίνονται τα πλάνα του προπονητή για το ερχόμενο παιχνίδι και σίγουρα η ομάδα έχει πολλές λύσεις.

 

ΤΡΕΙΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ 22/12
Για την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου (15:00) όρισε η Super League 2 τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Απόλλων Πόντου-Καβάλα (Α’ Ομιλος) και Καλλιθέα-Ζάκυνθος (Β’ Ομιλος). Πρόκειται για τα δύο ματς, στα οποία οι φιλοξενούμενοι (που μόλις είχαν κερδίσει το δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία, βάσει απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ) δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν, λόγω αδυναμίας συγκρότησης ομάδας, και αρχικά είχαν χάσει τους βαθμούς «στα χαρτιά». Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις προσφυγές της Καβάλας και της Ζακύνθου και διέταξε τη διοργανώτρια αρχή να ορίσει εκ νέου τα δύο παιχνίδια.
Την ίδια ημέρα και ώρα (22/12, 15:00), θα γίνει στα Σπάτα η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου ανάμεσα στην ΑΕΚ Β’ και τον Αστέρα Βλαχιώτη, που είχε αναβληθεί, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Λακωνίας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass