Η Π.Α.Ο. Κεραυνός Δένδρων εκπέμπει SOS

*Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2021 19:30

Ανακοίνωση-καταγγελία κάνει η ΠΑ.Ο. Κεραυνός Δένδρων αφού η ομάδα οδεύει προς Ροδιά, 40 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα της αφού «με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου και χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση αποφάσισε να προβεί σε ανακατασκευή του τάπητα του γηπέδου, ο οποίος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση».


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το προεδρείο της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές, καθώς και η πλειονότητα των κατοίκων είναι ανάστατοι. Ο λόγος είναι ότι η τοπική ομάδα ποδοσφαίρου η οποία διαπρέπει στη Β’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΛ επί σειρά ετών, καλείται να «ξενιτευτεί» εν μέσω αγωνιστικής περιόδου με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου η οποία χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση αποφάσισε να προβεί σε ανακατασκευή του τάπητα του γηπέδου, ο οποίος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση!
Αποτέλεσμα αυτού, κατόπιν υπόδειξης του Δήμου Τυρνάβου η ομάδα να εξαναγκαστεί να προπονείται στο γήπεδο της Ροδιάς και οι αγώνες να γίνονται στο γήπεδο Τυρνάβου. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι άτοπο να μετακινούνται 26 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων πολλοί από αυτούς είναι ανήλικοι, να διανύουν 40 χιλιόμετρα για κάθε προπόνηση και αγωνιστική πράγμα που καθιστά αδύνατη τη μετακίνησή τους και κοστοβόρα ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο υγειονομικής και οικονομικής κρίσης».
Να τονιστεί ότι οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται στις 19.30 καθότι αρκετοί από τους παίχτες είναι εργαζόμενοι και το γήπεδο των Δένδρων διαθέτει προβολείς.
Σημείωση: Οι παίκτες της ομάδας και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι έτοιμοι να παραιτηθούν με αποτέλεσμα να διαλυθεί η ποδοσφαιρική ομάδα και να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Το αναφέρουμε προς γνώση του κοινού και της Δημοτικής Αρχής.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass