ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ (17.30, ΑΛΚΑΖΑΡ) ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΟΥΣ

Σήμερα το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2014 14:47 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:53

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς άρχισε. Σήμερα στις 17.30 στο στάδιο Αλκαζάρ θα διεξαχθεί ο αγώνας Σούπερ Καπ του νεότερου θεσμού της ΕΠΣΛ ανάμεσα στην νταμπλούχο της περσινής περιόδου Δήμητρα Γιάννουλης και τη φιναλίστ του κυπέλλου Δόξα Βλαχογιαννίου, δύο ομάδες που θα βρεθούν και φέτος αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Τον φετινό τελικό του Σούπερ Καπ ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τζήλος με βοηθούς τους κ. Παπαδημητρίου και Νατσιούλα και 4ο διαιτητή τον κ. Τσιτσανούδη.

Το εισιτήριο τιμάται στα 5 ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής της ΕΠΣΛ. Για τον λόγο αυτό στη συνέντευξη Τύπου τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου όσο και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του τον θεσμό και να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.

«Μετά από πολλές δυσκολίες προκειμένου να βρούμε το κατάλληλο γήπεδο που αρμόζει σ’ έναν θεσμό όπως είναι το Σούπερ Καπ έστω και λίγο καθυστερημένα αποφασίσαμε να ορίσουμε το παιχνίδι στο Αλκαζάρ ανάμεσα στις ομάδες της Δήμητρας Γιάννουλης που κατέκτησε το νταμπλ και της φιναλίστ του κυπέλλου Δόξας Βλαχογιαννίου. Γνωρίζετε ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και είναι καλό να ενισχύσουν την προσπάθεια οι φίλαθλοι που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί τα λεφτά κατά τη γνώμη μου πηγαίνουν για ιερό σκοπό. Οι δύο ομάδες είναι από τις καλύτερες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου και με τη συμβολή των διαιτητών που όπως βλέπετε είναι αυτοί που αγωνίζονται στα ψηλότερα επίπεδα να διεξαχθεί ένας όμορφος αγώνας κι εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Για το παιχνίδι μίλησαν και οι προπονητές των δύο ομάδων Νίκος Φακίτσας και Γιάννης Μπουνράκας οι οποίοι τόνισαν τα εξής:

Ν. Φακίτσας (Δόξα Βλαχογιαννίου): «Το γεγονός ότι η Δόξα τα τελευταία χρόνια έχει μόνο πρωτιές και συμμετέχει σε θεσμούς όπως το Σούπερ Καπ μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι η δουλειά που κάνουμε αξίζει. Περάσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και μέσα σε επτά μέρες καταφέραμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ αλλά έχουμε τη φιλοσοφία μας που είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε να δώσουμε τις βάσεις ώστε τα παιδιά μας να βρίσκονται στα γήπεδα».

Ι. Μπουρνάκας (Δήμητρα Γιάννουλης): «Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα ότι ο περσινός τελικός ήταν η μεγαλύτερη γιορτή τα τελευταία χρόνια. Τόσο μεγάλη γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο νομίζω δεν έχουμε ξαναζήσει τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Πιστεύω ότι και φέτος ο κόσμος θα στηρίξει το θεσμό, θα υπάρχει ο ίδιος παλμός και όλα θα παν καλά. Για μας είναι μεγάλη τιμή που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είμαστε και στον τελικό του κυπέλλου και στο Σούπερ Καπ. Είναι μία περίοδος που οι ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass