ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

Τέρμα στον εκμηδενισμό της προσφοράς προσωπικοτήτων...

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ»

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2021 20:31

Ο εκμηδενισμός των προσφορών σημαντικών προσωπικοτήτων που προσέφεραν τα πάντα στην ΑΕΛ είναι η πάγια καθημερινή συμπεριφορά που θα σταματήσει δήλωσε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας και το προπονητικό κέντρο των Δένδρων θα ονομαστεί σε προπονητικό κέντρο «Βασίλης Καραπιάλης».


Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πληροφορήθηκα από την εφημερίδα Ελευθερία τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Βασίλη Καραπιάλη, ο οποίος με ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο και αφού με ευχαριστεί, εκφράζει την επιθυμία να μην δώσουμε το όνομά του στο προπονητικό μας κέντρο στα Δένδρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα επιθυμούσε να μην υπάρχει το όνομά του στο προπονητικό κέντρο γιατί αυτό είναι μικρότερο από την ΑΕΛ και στην οποία οφείλει τα πάντα….» και αναφερόμενος σε ορισμένους τόνισε: «Επειδή πλέον είμαι 7 χρόνια στη Λάρισα και γνωρίζω οτιδήποτε αφορά το προσκήνιο και το παρασκήνιο και το πώς ο εκμηδενισμός των προσφορών σημαντικών προσωπικοτήτων που προσέφεραν τα πάντα στην ΑΕΛ είναι η πάγια καθημερινή συμπεριφορά τους, γιατί έτσι διαχρονικά και χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό στην ΑΕΛ εξασφαλίζουν την παρουσία τους στο περιβάλλον της ομάδας, αποφεύγοντας τις συγκρίσεις, εξασφαλίζουν διαχρονική επωνυμία πουλώντας Αελοφροσύνη».
Και καταλήγει: «Έτσι εξαφάνισαν την προσφορά της οικογένειας Καντώνια, την προσφορά του Κώστα Σαμαρά, την προσφορά του Παλαιοχωρλίδη, εξευτέλισαν τον Παπανικολάου και τον Σωτηρούλη… Το προπονητικό κέντρο θα ονομασθεί: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΛ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ και σε όποιον αρέσει. Θα ονομασθεί με το όνομα αυτού του ποδοσφαιρικού μύθου, γιατί αυτός ήταν ο ξεχωριστός μεταξύ όλων των άλλων μεγάλων παικτών και είναι και ο πιο αδικημένος. Αυτή είναι η απόφασή μου και δεν αλλάζει και θα το διαπιστώσουν όλοι την ημέρα των εγκαινίων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass