Ισοπαλία... με προσδοκίες για τον Π.Ο. Ελασσόνας

Δημοσίευση: 29 Νοε 2021 21:27

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, ο Π.Ο. Ελασσόνας αναδείχθηκε ισόπαλος με τη φιλόδοξη και ισχυρή ομάδα του Α.Ο. Υπάτου με 1-1.


Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ελασσόνας παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με σημαντικές ελλείψεις τεσσάρων βασικών της παικτών. Το β’ ημίχρονο έγινε κάτω από συνεχή βροχή.
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή των κινήσεων με τον «νωθρό» Π.Ο.Ε., που δέχθηκε τέρμα λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, να πραγματοποιεί ελάχιστες προσπάθειες στην αντίπαλη περιοχή.
«Μεταμορφωμένος» ο Π.Ο.Ε. στο β’ ημίχρονο, παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων ανέβασε ρυθμούς και σε συνδυασμό με το «φρεσκάρισμα» της ομάδας από τον Βαγγέλη Μόρα (...με 4 αλλαγές) πίεσε τον αντίπαλο, ισοφάρισε και «πάλεψε»... «φλερτάροντας» με τη νίκη.
Οι Ελασσονίτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε καθαρή ανατροπή ποδοσφαιριστή στην περιοχή και ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 0-1.
ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ
4’: Επικίνδυνη φάση για τους γηπεδούχους όταν ο Ποτουρίδης σουτάρει δυνατά με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.  36’: Νέα ευκαιρία των φιλοξενουμένων όταν το δυνατό σουτ του Πέντα χτυπά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Γολύπου και στη συνέχεια ο καραδοκών Σπηλιώτης σουτάρει... άουτ.
42’: Νέα επίθεση των φιλοξενουμένων, αναταραχή στην περιοχή του Π.Ο.Ε. και ο Σπηλιώτης με δυνατό σουτ, ανάμεσα από πόδια παικτών, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, γράφοντας το 0-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.
47’: Με ορμή ξεκίνησε ο Π.Ο.Ε. μετά την ανάπαυλα και έντονες διαμαρτυρίες των Ελασσονιτών στον διαιτητή για μη καταλογισμό πέναλτι σε εμφανή ανατροπή του Καραγκούνη από τον γκολκίπερ του Υπάτου Βουτσελά. Ο διαιτητής αρχικά «κοντοστάθηκε» και στη συνέχεια διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
50’: Υποδειγματική εκτέλεση φάουλ από τον Ματούλα από καλό σημείο που «τρυπάει» το τείχος και ο Βουτσελάς πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση στην αριστερή του γωνία.
63’: Πιέζει ο Π.Ο.Ε. για την ισοφάριση. Με ωραίο σουτ και με τη βοήθεια «κόντρας» ο Κουκούλης γράφει το 1-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
80’: Ο Μπουρούς εκτελεί φάουλ από επικίνδυνο σημείο, αλλά ο έμπειρος Γούπος έτοιμος μπλοκάρει.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Παπακωνσταντίνου, Δόσκορης και Γάκος (Φθιώτιδας).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Μόρας Βαγγέλης): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Φουρκιώτης, Περτζιόνι, Αρσένης (60’ Κουκούλης), Γκαμπέτας (60’ Μουλτσιάς), Μουστάκας (60’ Καραλούλης), Μουξιός (85’ Καραμούλας), Ματούλας, Καραγκούνης.
Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ (Αντωνόπουλος Γιώργος): Βουτσελάς, Αργυρίου (69’ Παπαδόπουλος), Βέρτζος, Ροκάι, Σταγάκης, Ετσεγκογέν (Ματίας), Πέντα (85’ Μπιλίμπαση), Ταυταρίδης (70’ Μπουρούς), Σπηλιώτης, Ποτουρίδης, Ατματσίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass