ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ WILD CARD

Ο Φιλαθλητικός στην Α1;

ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2014 22:52 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:53

Του Κ. Γκιάστα

Μπορεί η ομάδα να στήθηκε με στόχο να πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας του γυναικείου βόλεϊ όμως βρέθηκε μια ευκαιρία να πάρει την άνοδο στην Α1 Εθνική λίγο... νωρίτερα. Ο Φιλαθλητικός Λάρισας κατέθεσε εγκαίρως αίτηση για τη χορήγηση wild card για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2014-2015, μετά την απόφαση του ΦΟ Βριλησσίων να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός απέστειλε εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας το σχετικό αίτημα, το οποίο θα εξεταστεί από την Ειδική Επιτροπή της ΕΟΠΕ.

Η Επιτροπή αφού αξιολογήσει το αίτημα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού θα ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (συνεδριάζει το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου) που είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τη χορήγηση της wild card.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» ο Φιλαθλητικός έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει την άνοδο αφού πληρεί τα βασικά σημεία. Το γήπεδο που είναι το κλειστό του Αλκαζάρ, την απόσταση της Λάρισας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη συν το γεγονός πως έχει καλό οδικό δίκτυο, έχει καλή παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα στις υποδομές και καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια στη γυναικεία ομάδα καθώς πρόπερσι έπαιξε μέχρι και στο φάιναλ φορ κυπέλλου. Το πιο σημαντικό όμως δείχνει να είναι η φερεγγυότητα του συλλόγου σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Φιλαθλητικός που ιδρύθηκε το 1990 τα τελευταία χρόνια παίζει στην Α2 Εθνική κατηγορία και αν ανέβει στην Α1 θα είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Σαφώς και πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία αφού θα γίνει φέτος η μοναδική ομάδα του Νομού Λάρισας που θα αγωνίζεται στην πρώτη εθνική κατηγορία ομαδικού αθλήματος.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Η ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά από 5 συνεχή χρόνια παρουσίας  στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης η έμπειρη πασαδόρος Ωρολογοπούλου Κωνσταντίνα θα φορέσει για την φετινή χρονιά την φανέλα του Φιλαθλητικού Λάρισας. Σχετικά με την μετακίνησή της αυτή δήλωσε στην «Ε»: «Έχοντας τελειώσει τις σπουδές μου επέστρεψα στην  πόλη μου την Λάρισα. Οι άνθρωποι της διοίκησης με πλησίασαν από την πρώτη στιγμή .Έρχομαι σε έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ για την ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας. Το κλίμα είναι πολύ θετικό, με συμπαίκτριες και προπονητή ιδιαίτερα αξιόλογους ενώ συγχρόνως, η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται δίπλα μας στο νέο ξεκίνημα. Στόχος της ομάδας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, ώστε να ευχαριστήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο  τον κόσμο που έρχεται  στο γήπεδο να μας υποστηρίξει. Προσωπικός μου στόχος, να γίνομαι διαρκώς καλύτερη και να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στην επιτυχία. Εύχομαι καλή αρχή, υγεία και νίκες για την ομάδα μου.  

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass