Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

*Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕ 2-1 ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β’, ΑΛΛΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 90’ +6 ΣΕ 2-2 *ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ *ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΔΔΑ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2021 20:08

Του Χρήστου Αρχοντούλη


Φωτ. Κώστας Τσάντζος

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Η φράση αυτή ανήκει στον αρχαίο Έλληνα ποιητή, Μένανδρο και μεταφράζεται ως «το να κάνει κανείς δύο φορές το ίδιο λάθος, δεν είναι γνώρισμα σοφού άνδρα».
Ο Απόλλων Λάρισας λοιπόν σε αγώνα για την 4η ημέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 που έγινε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ενώ έχανε 0-1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’, γύρισε το ματς στην επανάληψη σε 2-1, αλλά στο 90’+6 ισοφαρίστηκε σε 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Όπως και με τα Τρίκαλα στην πρεμιέρα όπου προηγήθηκε 3-1 και ισοφαρίστηκε σε 3-3, δύο αποτελέσματα που αν ήταν νικηφόρα η λαρισινή ομάδα θα είχε έξι βαθμούς και όχι δύο που έχει τώρα.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να τριτώσουν το… καλό στο πρωτάθλημα της Super League 2, έπειτα από τις νίκες με ΠΑΟΚ Β και ΑΕΛ.
Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που για ακόμη μια φορά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, έμεινε έτσι τρεις βαθμούς από την κορυφή στην οποία είναι η Βέροια, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει αφού δεν έχει δικαίωμα ανόδου.
0-1 ΣΤΟ 28’
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 28’ με τον Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος δέχθηκε από αριστερά την πάσα του Γεώργιου Μαρίνου (συνεργάστηκε με τον Αποστολόπουλο) και ουσιαστικά στην κενή εστία με σουτ έκανε το 0-1.
Στο 45’σε απευθείας φάουλ του Βίγια, ο Στουρνάρας πετάχθηκε στη δεξιά του γωνία και απέτρεψε την ισοφάριση.
1-1 ΣΤΟ 75’
Δύο φορές στο 64’ και 65’ σε κεφαλιές του ίδιου παίκτη, Σάκη Κανούλα, ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο 1-1, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού κράτησε το 0-1.
Στο 75’ πάντως η λαρισινή ομάδα έκανε το 1-1, σε σέντρα σουτ του Δημήτρη Ζιάκα, που είχε περάσει επτά λεπτά νωρίτερα στον αγώνα ως αλλαγή.
2-1 ΣΤΟ 87’
Ο Απόλλωνας που ήταν σαφώς καλύτερος του αντιπάλου του στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί στο 87’ με τον Μιχάλη Γιαννίτση, αλλά δυστυχώς το 2-2 διαμορφώθηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων από γκολ του Μαρίνου, μετά από σέντρα του Κωστή κι ενώ προηγουμένως ο Μαντζάρης είχε αποκρούσει την μπάλα σε κοντινό σουτ.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Δύο πέναλτι σε ανατροπές των Χατζή (30’) και Βίγια (52’) ζήτησε ο Απόλλων Λάρισας, χωρίς όμως ο ρέφερι Καδδάς (Αχαΐας) να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών. Γενικά από τα σφυρίγματά του, αισθάνεται αδικημένος ο Απόλλων Λάρισας.
Αντίθετα, καλοί ήταν οι δύο συνεργάτες του, κ.κ. Δελής (Βοιωτίας), Δημόπουλος (Φλώρινας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρτσέλο Σράτσια): Μαντζάρης, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Βίγια, Λίταινας, Παναγιώτου (53’ Κανούλας), Σκούπρας, Κόζουχ (53’ Μπαλογιάννης), Χατζής, Τιμπουέ, Λεμάνγκρ (68’ Ζιάκας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Αλ. Μπα (81′ λ.τρ. Βοϊλης), Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κίτσος, Κωστή.

ΧΡ. ΑΝΔΡΕΟΥΔΗΣ:
Ο Απόλλων Λ. έχει νέα παιδιά και μέλλον
Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Χρήστος Ανδρεούδης, που παρακολούθησε τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό Β’, παρέα με τους Γιώργο Πλίτση, Ηλία Σελιώνη, Τάσο Μπεριτζά, Δημήτρη Σουφλιά, Δημήτρη Μπότη, σε δήλωσή του μετά το ματς τόνισε: «Ο Απόλλων Λάρισας έχει νέα παιδιά και μέλλον. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, έδειξε πολύ καλά στοιχεία ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και πως γίνεται μια σοβαρή δουλειά από όλους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass