«Πρώτη» Τακιανού σε παίκτες...

* ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2021 21:20

«Πρώτη» του νέου τεχνικού της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ Φώτη Τακιανού που πήρε τη θέση του Νίκου Παπανικολόπουλου με στόχο να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και κατ’ επέκταση τη βαθμολογική. Το δεύτερο είναι αρκετά δύσκολο στα πρώτα παιχνίδια λόγω προγράμματος (ΠΑΟΚ εκτός, Ολυμπιακός εντός, Παναθηναϊκός εντός), αλλά σίγουρα η ομάδα θα δείξει τα σχέδια του νέου τεχνικού.


Ο Τακιανός ξεκίνησε με την προσθήκη τριών παικτών καθώς είναι ετοιμοπόλεμος ο Θριτ, ενώ ξεπέρασαν την περίοδο προσαρμογής ο Γκριν με τον Παπαντωνίου (ο τελευταίος αγωνίστηκε με το Περιστέρι αλλά φαινόταν ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος).
Χθες είπε στους παίκτες του ότι η ομάδα με την προσθήκη των Θριτ και Γκριν θα δυναμώσει περισσότερο, ενώ θέλει σκληρή άμυνα και συγκεκριμένες επιθέσεις.
Περισσότερα θα φανούν στο γήπεδο…
«Είναι δεδομένο ότι η ομάδα είναι σε δύσκολη κατάσταση, αλλά βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, υπήρχαν διάφορες ατυχίες. Παρ’ όλα αυτά, τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να αλλάξει την ψυχολογία της. Καταλαβαίνετε ότι μετά από συνεχόμενες ήττες ίσως κλονίζεται η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη, και θα πρέπει να υποστηρίξουμε τους παίκτες γιατί το μπάσκετ είναι ένα άθλημα στο οποίο αποδίδεις όταν είσαι καλά ψυχολογικά. Θα πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες, θα πρέπει να βοηθήσουμε το σύνολο ώστε να ανακάμψουν ψυχολογικά» ήταν τα λόγια του Τακιανού προς τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ο Τακιανός παραδέχθηκε, επίσης, ότι θα «αξιολογήσω το υπάρχον υλικό. Εδώ ήρθα για να χτίσω, που σημαίνει ότι πρώτα θα γίνει αξιολόγηση, θα δούμε ποια παιδιά μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας και σαφώς εάν διακρίνω ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές ή ότι πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα κατά κάποιο τρόπο, έχω συζητήσει ήδη με τη διοίκηση και έχω πάρει το πράσινο φως για να το κάνω. Πρώτα όμως θα κάνω επαναλαμβάνω μία αυστηρή αξιολόγηση στο υπάρχον υλικό, ώστε ούτε η ομάδα σε προτεραιότητα, αλλά ούτε και οι παίκτες να αδικηθούν».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass