Η ιστορία επαναλαμβάνεται στον Δήμο Τεμπών...

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2021 20:20

Για δεύτερη φορά, σε διάστημα οκτώ ετών, οδηγήθηκε σε άδοξο τέλος και αποχώρηση κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης η συμμετοχή μιας ομάδας - εκπροσώπου του Δήμου Τεμπών στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.


Κατά την περίοδο 2013-2014, η Γ’ Εθνική ενσωμάτωσε την τότε Δ’ Εθνική και μετατράπηκε σε ερασιτεχνική. Ο νομός Λάρισας είχε αυξημένη εκπροσώπηση με τη συμμετοχή έξι ομάδων του στο πρωτάθλημα αυτό, καθώς πέρα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον Δωτιέα Αγιάς, τον Αμπελωνιακό, τον Α.Σ. Πυργετού και τον Μαχητή Τερψιθέας που δικαιούνταν να λάβουν μέρος, δήλωσε οικειοθελώς συμμετοχή και η ΑΕΛ, μετά την αδυναμία της να συνεχίσει ως ΠΑΕ στη Β’ Εθνική.
Για την ομάδα του Κάτω Ολύμπου όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσαν οι φίλοι της και, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου (26 Ιανουαρίου 2014) έχοντας υποστεί σε 14 αγώνες ισάριθμες ήττες, ανακοίνωσε την αποχώρησή της. Φυσικά, υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα χωρίς όμως να αγωνιστεί επί δύο περιόδους και η περιοχή του Πυργετού παρέμεινε ανενεργός ποδοσφαιρικά μέχρι το καλοκαίρι του 2016, οπότε αναγνωρίστηκε νέο σωματείο, η Αναγέννηση 2016.
Φέτος, αντίστοιχη εξέλιξη γνώρισε ο εκπρόσωπος της έδρας του Δήμου Τεμπών, ο Αετός Μακρυχωρίου που αποχώρησε μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής, έχοντας απολογισμό επί τριών αγώνων μία ισοπαλία και δύο ήττες. Και στην περίπτωση αυτή γεννάται ερώτημα σε ποια κατάσταση θα εμφανιστούν οι Μακρυχωρίτες το επόμενο καλοκαίρι, όταν κληθούν να επιστρέψουν στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα...
* Εξαιρετικά «φτωχή» σε παραγωγικότητα ήταν η 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τις τρεις από τις πέντε αναμετρήσεις να λήγουν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Σημειώθηκε ακόμα μία ισοπαλία της τάξης του 1-1, ενώ στο πιο «χορταστικό» παιχνίδι της ημέρας ο Ατρόμητος Παλαμά επικράτησε του ΑΠΟ Αταλάντης με 3-0, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι αυτό, τους γηπεδούχους καθοδήγησε ως υπηρεσιακός προπονητής ο γυμναστής Κώστας Μαργαρίτης, που ανέλαβε προσωρινά τις τύχες της ομάδας μετά την παραίτηση του Χαρίδημου Μίχου.
* Μόλις 39 γκολ έχουν επιτευχθεί συνολικά στον 3ο Όμιλο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δύο ομάδες, ο Π.Ο. Ελασσόνας και ο Α.Ο. Νέας Αρτάκης, διατηρούν ακόμη απαραβίαστη την εστία τους.
* Πριν από έναν χρόνο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Αετός Μακρυχωρίου είχε επιβληθεί του ΠΟΕ με 4-0 (21 Οκτωβρίου 2020). Την Κυριακή οι Ελασσονίτες θα ήθελαν να διεκδικήσουν αγωνιστικά τη ρεβάνς, αλλά -τελικά- κατέγραψαν μία «χάρτινη» νίκη με 3-0, όπως άλλωστε θα συμβεί με όλους τους αντιπάλους των Μακρυχωριτών. Χαμένη της υπόθεσης θα είναι η Δήμητρα Ευξεινούπολης, η οποία με το 2-2 της πρεμιέρας θα είναι η μοναδική με βαθμολογικές απώλειες κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».
* Δύο ποδοσφαιριστές αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα των διαιτητών κατά την 4η ημέρα. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Πατσαρούχα του ΑΠΟ Αταλάντης (τον απέβαλε ο Λαρισαίος Χρήστος Νίτσας) και τον Μιχάλη Κυπραίο του Αμβρυσσέα Διστόμου (τον απέβαλε η Θεσπρωτή Ειρήνη Πιγγίου στη Φήκη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass