Ο Κώστας Κατσάρας νέος τεχνικός του Ατρομήτου Παλαμά

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Δημοσίευση: 18 Νοε 2021 21:14

Το καλύτερο ίσως δώρο για τα χθεσινά γενέθλιά του δέχθηκε χθες ο πρόεδρος του Ατρομήτου Παλαμά Βάιος Τσούπος, ο οποίος συναντήθηκε σε κεντρική καφετέρια της Λάρισας με τον Λαρισαίο προπονητή Κώστα Κατσάρα, που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της καρδιτσιώτικης ομάδας.


Η διοίκηση του Ατρομήτου, μετά την αποχώρηση του Αετού Μακρυχωρίου από τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κινήθηκε αστραπιαία και έκανε πρόταση στον Κατσάρα, ο οποίος και καλείται να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που άφησε πίσω του ο Τάκης Παραφέστας.
Σε κεντρική καφετέρια της Λάρισας συναντήθηκαν χθες ο προπονητής Κώστας Κατσάρας με τον Βάιο Τσούπο και είχαν συζήτηση πάνω από δύο ώρες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν ώστε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Από την πλευρά του ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας για την πρόταση που του έγινε, και σήμερα το πρωί αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση.
*Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ατρόμητος την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει στον Αλμυρό τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (15:00), σ’ ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για την καρδιτσιώτικη ομάδα, που στόχος της είναι να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass