Ηλ. Φυντάνης: Σας βλέπω όλους με το ίδιο μάτι

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ - ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΜΑΡ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2021 21:17

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι από σήμερα θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους έχοντας μπροστά τους ένα βεβαρυμένο πρόγραμμα. Το χθεσινό όπως φαίνεται ήταν το τελευταίο ρεπό για τους «βυσσινί», καθώς μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου δεν προβλέπεται να υπάρξει κενό λόγω του αγωνιστικού προγράμματος που περιλαμβάνει δύο παιχνίδια την εβδομάδα (εκτός από το Πρωτάθλημα υπάρχει και το Κύπελλο στις 30 του μηνός). Επομένως η χθεσινή ημέρα έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό Ηλία Φυντάνη να ξεκουράσει τους παίκτες, οι οποίοι έχουν μπροστά τους έναν αγωνιστικό γολγοθά.  


Από κει και πέρα το κλίμα στις τάξεις των «βυσσινί» μετά και την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 είναι πολύ καλό, με τον Ηλία Φυντάνη να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Μάλιστα ο ίδιος, μιλώντας στα αποδυτήρια, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια που καταβάλλουν, τονίζοντας ωστόσο ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που πρέπει, καθώς υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες και περιθώρια. Επίσης τους συνεχάρη για το γεγονός ότι και τα δύο γκολ που επιτεύχθηκαν στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν δουλεμένα στην προπόνηση και εφαρμόστηκαν στο παιχνίδι.  
Παράλληλα ο Ηλίας Φυντάνης είπε στους παίκτες του ότι «σας βλέπω όλους με το ίδιο μάτι. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Όλοι θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθείτε στη συνέχεια γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα». Από την πλευρά τους οι παίκτες της ΑΕΛ υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΟΜΑΡ
Επιστρέφει σήμερα στη Λάρισα ο Ομάρ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Κένυας για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Ο παίκτης των «βυσσινί» αναμένεται σήμερα το μεσημέρι και είναι πολύ πιθανό να προλάβει την απογευματινή προπόνηση. Από κει και πέρα το ερωτηματικό είναι η επιστροφή στις προπονήσεις του Μπαντιμπανγκά προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα γίνει σύντομα καθώς θα χρειαστεί ίσως να περάσουν άλλες δύο εβδομάδες μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως ο τραυματισμός του.
ΑΛΛΑΓΗ ΑΓΩΝΑ
Εν τω μεταξύ έγινε μια αλλαγή ημέρας σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής όπως έγινε γνωστό από τη Super League 2. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία μετατέθηκε για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου έπειτα από σχετικό αίτημα της αστυνομίας. Οι υπόλοιποι αγώνες της 4ης ημέρας της Super League 2 θα γίνουν κανονικά την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass