Ούτε με το Κόσοβο ήρθε η νίκη για την Εθνική

Δημοσίευση: 15 Νοε 2021 20:18

Με ισοπαλία στην Ισπανία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 η Εθνική, με ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), απέναντι στο Κόσοβο, τις περάτωσε, με συνολικό απολογισμό 2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες και στην τρίτη θέση του Β’ Ομίλου.


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εμφανίστηκε με τα γνωστά προβλήματά του, το κυριότερο εκ των οποίων ήταν η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, καθώς είχε τις ευκαιρίες, αλλά όχι τον εκτελεστή που θα τις μετουσίωνε σε γκολ.
Το πρώτο ημίωρο κύλησε έτσι, με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία της Εθνικής για να προηγηθεί στο 10’, όταν ο Δουβίκας έστρωσε για τον Μπουχαλάκη, με εξαιρετικό δεξί (!) σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μούριτς.
Στο 34’ το Κόσοβο έχασε την πρώτη ευκαιρία του στο 45λεπτο, με το σουτ του Ράσιτσα να αγγίζει το αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου. Τελικά η ανωτερότητα της Εθνικής επιβραβεύθηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Πέλκας σέντρα με ακρίβεια, ο Μασούρας πρόλαβε τους αμυντικούς και με έξοχη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Κι αφού στο 74’ ο Πέλκας απέτυχε να κάνει το 2-0, με τον Μούριτς να αποκρούει σωτήρια το σουτ και στη συνέχεια ο Μάνταλος αντί να τελειώσει τη φάση να επιχειρεί γύρισμα, δύο λεπτά αργότερα το Κόσοβο τιμώρησε την επιπολαιότητα των διεθνών στην τελική προσπάθεια, με τον Ραχμάνι να ισοφαρίζει από σέντρα του Ζεργκόβα και στο 79’ ο Μπερίσα να σουτάρει ελάχιστα άουτ για την ολική ανατροπή.
ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Γούτας, Τζαβέλλας (80’ Παυλίδης), Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας (80’ Βρουσάι), Μασούρας (86’ Λημνιός), Δουβίκας (66’ Τζόλης).
ΚΟΣΟΒΟ (Πρίμοζ Γκλίχα): Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Φαζιλτζί, Αλίτι, Σάλα (70’ Χαλίμι), Λοσάι (46’ Ζεγκρόβα), Μπερίσα, Ιντρίσι (86’ Καστράτι), Ράσιτσα (80’ Σελιμάνι), Μουρίτσι.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΟΜΙΛΟΥ
Ελλάδα-Κόσοβο    1-1
Ισπανία-Σουηδία    1-0
Ρεπό: Γεωργία

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγ.)
Ισπανία    19
Σουηδία    15
Ελλάδα    10
Γεωργία    7
Κόσοβο    5

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass