ΑΕΛ: Στην τελική ευθεία για το ματς της Κυριακής

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η SUPER LEAGUE 2 - ΜΕ VAR ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2021 21:05

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την ΑΕΛ, ενόψει του λαρισινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας την προσεχή Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ (15:00), που ουσιαστικά σηματοδοτεί την επίσημη πρεμιέρα των «βυσσινί» στη φετινή Super League 2, οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη μπήκαν χθες στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το μενού της χθεσινής ημέρας περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με έμφαση στο παιχνίδι σε μικρό χώρο, με τους «βυσσινί» να ανταποκρίνονται πλήρως στις επισημάνσεις του προπονητή τους δείχνοντας για μία ακόμα φορά ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Η ΑΕΛ παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από ένα νικηφόρο ξεκίνημα προκειμένου να θέσει εξ αρχής τις βάσεις για την πορεία πρωταθλητισμού που θέλει να πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν. Το κλίμα στις τάξεις των «βυσσινί» είναι ενθαρρυντικό, απόρροια της πολύ καλής εικόνας που έδειξε η ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδας και ειδικότερα στο τελευταίο με τα Γιάννενα και είχε ως φυσικό επακόλουθο την πρόκρισή της στους «16» του Θεσμού.
Παρ’ όλα αυτά όμως δεν λείπουν τα προβλήματα απουσιών που δημιουργούν «πονοκέφαλο» στον τεχνικό Ηλία Φυντάνη, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του την Κυριακή τον τραυματία Μπαντιμπανγκά (ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα) και τον Ομάρ (έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Κένυας). Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι και το Σάββατο και στη συνέχεια η ομάδα θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο, ενώ αύριο Παρασκευή θα γίνουν τα προβλεπόμενα τεστ για τον κορονοϊό.

 

ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η SUPER LEAGUE 2
Η 2η αγωνιστική της Super League 2 θα διεξαχθεί κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των συμμετεχουσών ομάδων κατά τη χθεσινή συνεδρίασή τους μέσω τηλεδιάσκεψης. Αν και όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Super League 2, η πρόταση της ΕΡΤ για παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα, η πίεση στο πρόγραμμα οδήγησε στην απόφαση για διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής. Από Δευτέρα αναμένονται κινήσεις για το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ, που σημαίνει ότι η πίεση προς την κυβέρνηση θα ενταθεί, ενώ θα υπάρξουν και δράσεις διαμαρτυρίας.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανέναν νόμο ή διάταξη» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Super League 2:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου το σώμα ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. εμμένει στην απόφασή της ως προς την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-2022. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα στο σύνολο του ποσού, ενώ αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανέναν νόμο ή διάταξη. Η Super League 2 επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της».

 

ΜΕ VAR Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τη χρήση VAR στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στην οποία προκρίθηκε και η ΑΕΛ αποφάσισε στη χθεσινή συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η χρήση του VAR θα γίνει με έξοδα των ομάδων.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass