Σχεδόν αλώβητος ο Αλ. Κούγιας σε σύγκρουση ΙΧ με δύο νταλίκες

ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΙΝΟ - ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΙΑΣΩ» ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2021 23:01

«Αγιο», για μια ακόμη φορά, φαίνεται πως είχε ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, που ενεπλάκη σε τροχαίο με δύο νταλίκες και «γλίτωσε» με ένα μόνο κάταγμα χεριού!

Το ατύχημα  σημειώθηκε στις 11 περίπου χθες τη νύχτα στην εθνική οδό προς Αθήνα, στο ύψος του Αερινού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», στο συγκεκριμένο σημείο ήταν σταματημένες δύο νταλίκες -η μία στη ΛΕΑ και η άλλη αριστερά δίπλα της, καταλαμβάνοντας και ένα μεγάλο μέρος του οδοστρώματος-  πιθανόν μετά από κάποια σύγκρουση μεταξύ τους. Ο Αλ. Κούγιας, με το μάρκας  Range Rover αυτοκίνητό του, κατευθυνόταν προς Αθήνα και βρέθηκε ξαφνικά σε έναν δρόμο που «στένευε» και προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με τα «λαβωμένα» φορτηγά. Το κατάφερε εν μέρει, καθώς  «στριμώχθηκε» στην πλαϊνή αριστερή πλευρά της δεύτερης νταλίκας (κοντά στην καμπίνα- και ευτυχώς όχι κάτω από τις ρόδες του) και στο τσιμεντένιο διάζωμα. Το ΙΧ -όπως φαίνεται στη φωτ.- μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, χωρίς πάντως να παγιδεύσει μέσα σ’ αυτό τον οδηγό του.
Ο οποίος και με τη βοήθεια τρίτων,  κατάφερε να απεγκλωβιστεί και λίγο αργότερα -συνοδευόμενος από τον ιδιοκτήτη της ομώνυμης μεταφορικής εταιρείας και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Ντελόπουλο, που ειδοποιήθηκε αρμοδίως- μεταφέρθηκε στο «ΙΑΣΩ», όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μώλωπες και κάταγμα στο αριστερό του χέρι. Τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, ερευνά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass