ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ:

Με όλους θα παίξουμε το ίδιο…

Σε ρόλο «κατασκόπου» και ο γυμναστής της ομάδας

Δημοσίευση: 08 Νοε 2021 21:17

Από σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται σε ρυθμούς Απόλλωνα Λάρισας, καθώς την ερχόμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ στις 15.00 θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας.


Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης βρέθηκε χθες στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της λαρισινής ομάδας με τα Τρίκαλα (3-3) και το πρώτο που διαπίστωσε ήταν το επιθετικό παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας που δεν σταμάτησε ούτε όταν προηγήθηκε με 3-1.
Παράλληλα είδε ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε σχέση με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας που η ΑΕΛ αντιμετώπισε και κέρδισε με 3-0 για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς θα παίξουν οι: Βίγια, Κουζού, ενώ δεν είχε ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Κανούλας.
Αυτό που έλεγε χθες στην «Ε» ο Φυντάνης ήταν ότι είτε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με τον Απόλλωνα Λάρισας, η ΑΕΛ θα παίζει με το ίδιο σκεπτικό…
Ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπαντιμπανγκά που είναι τραυματίας, αλλά και τον Ομάρ που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κένυας, κάτι που είναι τιμητικό για τους «βυσσινί», αλλά σίγουρα τον χρειάζονταν στην αριστερή πλευρά.

 

ΣΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Στο μεταξύ χθες ο γυμναστής αποθεραπείας της ομάδας Κυριάκος Παπαδόπουλος πήγε στην Κατερίνη και παρακολούθησε την αναμέτρηση Πιερικού-Ξάνθης, ώστε να έχει μια πλήρη εικόνα για τους δύο αντιπάλους.
Στο μεταξύ στη Λιβαδειά βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας, όπου είδε την αναμέτρηση Λεβαδειακού-Αστέρα Βλαχιώτη.

 

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ
Δύο παίκτες από σήμερα θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού Ηλία Φυντάνη και αυτοί είναι οι Γαρουφαλιάς και Ταχάρ που αποθεραπεύτηκαν.

 

Ο Ακούνια στον... Βόλο

Στον Βόλο βρέθηκε χθες ο Ακούνια και παρακολούθησε την επεισοδιακή αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλου-Άρη, ενώ νωρίτερα είχε απολαύσει την παραλία της γειτονικής πόλης. Από τώρα μαθαίνει τους αντιπάλους του για τη νέα χρονιά… Δημοσίευσε και στιγμιότυπα σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass