Ιδανικός... αυτόχειρας

*Ο Απόλλων Λάρισας προηγήθηκε 2-0, 3-1 και τα Τρίκαλα έκαναν πάρτι ισοφαρίζοντας σε 3-3! *Απογοητευτική η εικόνα των «κυανόλευκων» που μετά το 22’ έμειναν από δυνάμεις

Δημοσίευση: 08 Νοε 2021 21:15
Το 1-0 που πέτυχε ο Σάκης Κανούλας Το 1-0 που πέτυχε ο Σάκης Κανούλας

Ιδανικός... αυτόχειρας έδειξε πως ήταν ο χθεσινός Απόλλων Λάρισας, o οποίος παρουσιάστηκε με διαφορετικά πρόσωπα στο γειτονικό ντέρμπι με τον Α.Ο. Τρικάλων, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο τελευταίο δεκάλεπτο να ισοφαρίσουν σε 3-3.


Δυστυχώς στην πρεμιέρα του Βορείου Ομίλου της Super League 2, οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, με πολλές αδυναμίες και σίγουρα αυτή η εικόνα δεν είναι ενθαρρυντική.
Αν αναλογιστούμε πως στο 22’ η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε με 2-0, αυτό το αποτέλεσμα αντί να τους δώσει αυτοπεποίθηση, τους αποδιοργάνωσε και φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να γίνει η ζημιά.
Στο 31’ με πέναλτι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 και στην επανάληψη παρότι στο 70’ έγινε το 3-1, στο 81’ και στο 86’ τα Τρίκαλα, που έκαναν... πάρτι, ισοφάρισαν σε 3-3 και αν το πίστευαν ίσως ακόμα λίγο, θα έκαναν και τη... σούπερ ανατροπή.

ΤΑ ΓΚΟΛ
13’: Από σέντρα του Σκούπρα ο Σάκης Κανούλας έπιασε την κεφαλιά, ο Σεντουριόν απέκρουσε και ο φορ του Απόλλωνα με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 1-0.
22’: Κόρνερ ο Βίγια από αριστερά και στην κεφαλιά του Γιαννίτση η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.
31’: Ο Ριζογιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1 (στο πέναλτι υπέπεσε ο Τιμπουέ, ο οποίος ανέτρεψε τον Χειρίτραντα, αλλά από τον Απόλλωνα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες πως προηγήθηκε οφσάιντ).
70’: Από γέμισμα του Χατζή η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ριζογιάννη κι ενώ τη διεκδίκησε ο Κανούλας. Εκτέλεσε εύστοχα ο Λίταινας για το 3-1.
81’: Ο Νίζιτς πέρασε ωραία στον Ελευθεριάδη, ο οποίος με θαυμάσιο τελείωμα και αφού πέρασε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του μείωσε σε 3-2.
86’: Ο Ελευθεριάδης με φοβερό σουτ ισοφάρισε σε 3-3.
Ευκαιρίες έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τους Χειρίτραντα στο 45’ και με τον Κουσκουνά στο 53’, ενώ στο 43’ σε σουτ του Βίγια η μπάλα πέρασε άουτ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπεκιάρης (Καρδίτσας) με βοηθούς τους κ. Αϊνάλη (Μακεδονίας) και Χαραλαμπόπουλο (Κιλκίς). Απέβαλλε τον Ευθυμίου στο 90’, ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αστρά, Χατζή, Τιμπουέ, Λίταινα και Γιαννίτση του Απόλλωνα Λάρισας και τους Ριζογιάννη, Σεντουριόν του Α.Ο. Τρικάλων.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρτσέλο Στράτσια): Αστράς, Καρρίκι, Λίταινας, Σκούπρα, Χατζής, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Κουζού, Βίγια (73’ Λεμάνγκρ), Κανούλας, Παναγιώτου (65’ Μπαλογιάννης)
Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Τίμος Καβακάς*): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Κεχαγιάς (46’ Ελευθεριάδης), Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν (90’+ Ιωαννίδης), Χειρίτραντας (80’ Νίζιτς), Ευθυμίου, Κουσκουνάς.
*Χρέη προπονητή στην ομάδα των Τρικάλων έκανε ο Αρμάντο Φουτσίνι, καθώς ο νυν τεχνικός Τίμος Καβακάς είναι θετικός στον κορονοϊό.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass