Χωρίς Μπαντιμπανγκά και Ομάρ

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΜΙΧ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ: ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ...

Δημοσίευση: 05 Νοε 2021 21:11

Η ΑΕΛ στην πρεμιέρα της Super League 2 έχει ρεπό, κάτι που της δίνει το δικαίωμα να μάθει πληροφορίες γρήγορα για τους αντιπάλους της, κάνοντας παράλληλα προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα που θα είναι στις 14 Νοεμβρίου στο Αλκαζάρ με τον συμπολίτη Απόλλωνα Λάρισας.


Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης για το συγκεκριμένο ντέρμπι μετράει δύο απουσίες. Η πρώτη είναι του 30χρονου Βελγοκογκολέζου Μπαντιμπανγκά λόγω τραυματισμού στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η δεύτερη του Κενυάτη Ομάρ, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κένυας.
Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΛ θα παίξει με λιγότερους ξένους, αλλά σίγουρα με δεδομένη την καλύτερη ποιότητα παραμένει το φαβορί της αναμέτρησης.
Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά χωρίς άλλα προβλήματα και όλοι πλέον περιμένουν καρτερικά την αγωνιστική δράση.

 

ΑΝΤΙΘΕΤΗ Η ΑΕΛ
Έκτακτο Δ.Σ. θα γίνει σήμερα από τη Super League 2, καθώς Ζάκυνθος και Καβάλα ζήτησαν αναβολή των πρώτων αγώνων τους στο Πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα για αναβολή του πρώτου αγώνα τους με την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου που έχει ορισθεί για την Κυριακή 7.11.2021.
2. Αίτημα της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 για αναβολή των ορισθέντων αγώνων της, τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.
3. Διάφορα θέματα».
Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι αντίθετη στη συγκεκριμένη πρόταση των δύο ομάδων, αφού θεωρεί ότι έπρεπε να τηρηθούν οι ημερομηνίες που υπήρχαν από την αρχική απόφαση.

 

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟ
Εξώδικο προς τον προεδρεύοντα της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, τον Ιάκωβο Φιλιππούση, εκτελεστικό διευθυντή της ΕΠΟ, τον Νικόλαο Μπάρτζη, δικηγόρο, προϊστάμενο Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ και τον Βασίλειο Σαράκη, νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, διευθυντή της Υπηρεσίας Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί οι δύο τελευταίοι χωρίς την ενημέρωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποδέχτηκαν να καταστούν υπάλληλοι με προϊσταμένη την κα Μυρσίνη Ψυροπούλου, γυμνάστρια στο επάγγελμα, εκθέτοντας, όπως υποστηρίζει, μόνο και μόνο για οικονομικούς λόγους το λειτούργημα του δικηγόρου, ο οποίος τη μόνη ιδιότητα την οποία μπορεί να έχει είναι αυτή του νομικού συμβούλου, άλλως θα πρέπει να ζητήσει την αναστολή του λειτουργήματος του δικηγόρου επ’ απειλή της διαγραφής του από τα μητρώα δικηγόρων του ΔΣΑ.

 

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Στην Αντιδημαρχία Αθλητισμού βρέθηκαν χθες ο τεχνικός διευθυντής των ομάδων νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ Βασίλης Καραπιάλης με τον προπονητή τερματοφυλάκων Θόδωρο Κυριακούλη για να συζητήσουν αθλητικά θέματα με τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Αναστασίου.
Ο κ. Αναστασίου δεν δίστασε να του παραχωρήσει τη θέση του, εγκωμιάζοντας την ποδοσφαιρική αξία του Βασίλη Καραπιάλη, λέγοντας ότι η επιστροφή του στη Λάρισα χαροποίησε τους Λαρισαίους φιλάθλους.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass