Προσηλωμένη στον στόχο της η ΑΕΛ

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ SUPER LEAGUE 2 - ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2021 21:02

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, που θα είναι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (14/11), καθώς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (6-7/11) οι «βυσσινί» έχουν το ρεπό τους.

Η ΑΕΛ παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από ένα νικηφόρο ξεκίνημα που θα της δώσει τη δυνατότητα να θέσει εξαρχής τις βάσεις για την πορεία πρωταθλητισμού που θέλει να πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν. Άλλωστε η πολύ καλή εικόνα της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας και η πρόκρισή της στους «16» του Θεσμού έχει ενισχύσει σημαντικά την ψυχολογία των παικτών και παράλληλα έδειξε ότι οι «βυσσινί» διαθέτουν την ποιότητα, το σθένος και την ικανότητα να πετύχουν τον δύσκολο στόχο τους.
Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι οποίες επικεντρώνονται στους Μπαντιμπανγκά και Όγκμποε. Ο μεν πρώτος δεν προπονήθηκε χθες, καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία λόγω του τραυματισμού του στο τελευταίο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναμένεται να επανέλθει στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ο δεύτερος λόγω ίωσης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Σε γενικές γραμμές το κλίμα στο «βυσσινί» στρατόπεδο είναι πολύ καλό, δεν υπάρχει εφησυχασμός, αντιθέτως όλοι βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρώτη της μάχη και να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο τον φετινό μαραθώνιο της Super League 2.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΕ ΑΕΛ
Συγχαρητήρια στις πέντε ομάδες της Super League 2 που προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των οποίων είναι και η ΑΕΛ, εξέφρασε χθες ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και το Δ.Σ. της Super League 2.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και το Δ.Σ. της Super League 2, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ Λεβαδειακός, ΠΑΕ Κηφισιά, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την πρόκρισή τους στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ΠΑΕ Κηφισιά έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) η τρίτη ομάδα της κατηγορίας, μετά τον Λεβαδειακό και την ΑΕΛ, που απέδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει επάξια αντιπάλους της SL1 και να έχει λαμπρή συνέχεια.
Καλή επιτυχία στην κλήρωση και την επόμενη φάση στις πέντε ομάδες μας».
Εν τω μεταξύ μία ανατροπή σημειώθηκε χθες σχετικά με τη Ζάκυνθο, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή που κατέθεσε η ομάδα εναντίον της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών. Αυτό σημαίνει ότι η Ζάκυνθος μπορεί πλέον να εκδώσει δελτία στους ερασιτέχνες παίκτες που υπήρχαν στο ρόστερ της έως τις 31 Αυγούστου και να τους μετατρέψει σε επαγγελματίες. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, τη σκυτάλη αναμένεται να πάρει η Καβάλα η υπόθεση της οποίας θα συζητηθεί σήμερα από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών. Εφόσον η ΕΙΜ απορρίψει το αίτημα, τότε οι «κυανόλευκοι» είναι δεδομένο ότι θα προσφύγουν με τη σειρά τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να δικαιωθούν εκεί.
Τέλος, μία αλλαγή στο πρόγραμμα της πρεμιέρας της Super League 2 σημειώθηκε χθες και αφορά στο ματς του Ηρακλή (ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλια) με τη Νίκη Βόλου το οποίο θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή 7/11 στις 15.00 αντί για το Σάββατο 6/11. Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλια - ΠΑΕ Νίκη Βόλου, της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7.11.2021 (15:00) στο Καυταντζόγλειο Εθνικό Στάδιο, αντί για Σάββατο 6.11.2021 όπως αρχικά είχε ορισθεί».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass