Κυριαρχία των γηπεδούχων στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

* ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2021 20:29

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κατά τους αγώνες της 2ης ημέρας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς επικράτησαν στις τέσσερις από τις έξι αναμετρήσεις του προγράμματος. Παράλληλα, σημειώθηκε μία ισοπαλία, ενώ καταγράφηκε και  μία νίκη φιλοξενουμένου.


Εντυπωσιακό το γεγονός ότι και την 2η αγωνιστική επιτεύχθηκαν (όπως και την 1η) συνολικά 12 τέρματα, με τη διαφορά ότι προχθές η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων που πέτυχαν 9 και δέχτηκαν τρία γκολ.
* Πέρυσι με τα χρώματα του Αετού Μακρυχωρίου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ ολόκληρης της Γ’ Εθνικής με 12 γκολ, αλλά προχθές ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με αντίπαλο την πρώην ομάδα του. Ο λόγος για τον Βασίλη Κατσαμάγκα που πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της κατερινιώτικης ομάδας, ενώ με τον τρόπο αυτόν «πλήγωσε» και τον μικρότερο αδελφό του Παναγιώτη που επαναπατρίστηκε από  την Αγγλία και υπέγραψε στο Μακρυχώρι.
Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή είναι η δεύτερη περίοδος που οι αδελφοί Κατσαμάγκα αγωνίζονται αντίπαλοι σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, καθώς προηγήθηκε το 2018-2019 όταν ο “μικρός” έπαιζε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης που αρέμεινε τότε στην κατηγορία και ο «μεγάλος» στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας
που -παρά την καθοριστική συμβολή του- υποβιβάστηκε και έκτοτε μετέχει στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.
* Κατά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο ΑΟ Νέας Αρτάκης -η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη- ούτε πέτυχε ούτε δέχτηκε γκολ, μένοντας σε ισάριθμες λευκές ισοπαλίες με αντιπάλους από τον Νομό Λάρισας, τον Ηρακλή Λάρισας και τον Π.Ο. Ελασσόνας.
* Ο μοναδικός παίκτης που αντίκρισε την Κυριακή την κόκκινη κάρτα ήταν ο βετεράνος Κώστας Κουρτεσιώτης στο φινάλε του αγώνα του Ατρομήτου Παλαμά κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας. Εκπληκτική είναι, πάντως, η σύμπτωση που λαμβάνει χώρα όποτε τίθενται αντιμέτωπες οι δύο συγκεκριμένες ομάδες, καθώς πάντοτε αυτή που ανοίγει το σκορ γνωρίζει τελικά την ήττα. Αυτό συνέβη στις 15 Δεκεμβρίου 2019 στον Παλαμά (οι Νεαπολίτες προηγήθηκαν
στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1), στις 23 Μαΐου 2021 στη Νεάπολη (οι Παλαμιώτες σκόραραν πρώτοι, αλλά η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη, αφού ισοφάρισε πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη έφτασε στη νίκη με 2-1 που ήταν καθοριστική για την εξασφάλιση της παραμονής της), αλλά και την Κυριακή στο F.C. Arena, με το 0-1 του πρώτου 45λέπτου να ανατρέπεται πλήρως στην επανάληψη.
* Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ο Αετός Μακρυχωρίου απέκτησε μία ακόμα λύση για την υπεράσπιση της εστίας του, αφού χθες «ντύθηκε» στα «κιτρινόμαυρα» ο 20χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Παπαδημητρίου που αγωνιζόταν μέχρι τώρα στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Στον αντίποδα, παρελθόν θα αποτελέσει ο 33χρονος αμυντικός Λάζαρος Κουμπούρας, ο οποίος εντός των ημερών θα μεταναστεύσει για επαγγελματικούς λόγους στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.
* Έντονη λαρισαϊκή παρουσία υπήρχε στον αγώνα Δήμητρας Ευξεινούπολης - Αμβρυσσέα Διστόμου, σε επίπεδο αξιωματούχων, καθώς πέρα από τη διαιτητική τριάδα (Γιάννης Ντελέζος - Δημήτρης Σκυβαλίδας - Μιλτιάδης
Μπουρονίκος), καθήκοντα παρατηρητή αγώνα άσκησε ο Γιώργος Γκογκολέτσιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass