Δίκαιο «άσφαιρο» «Χ» στην Ελασσόνα

*Π.Ο.Ε. και Α.Ο. Νέας Αρτάκης έμειναν στο 0-0

Δημοσίευση: 01 Νοε 2021 21:29

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μετά από ένα δυνατό και ενδιαφέροντα αγώνα Π.Ο. Ελασσόνας και Α.Ο. Νέας Αρτάκης «μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις», αφού αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0.


Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα, που διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και την υπεροχή, «έτρεξε» και προσπάθησε για τη νίκη έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή απέναντι σε μία σοβαρή, επικίνδυνη και «καλοστημένη» ομάδα, που δεν κρύβει τις φιλοδοξίες της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στον αγώνα κυριάρχησε το γρήγορο παιχνίδι, οι δυνατές, αλλά και καθαρές μονομαχίες, ενώ έλειψαν οι μεγάλες φάσεις και στις δύο εστίες, μερικές εκ των οποίων και παραθέτουμε:.
13’: Μετά από «καλοζυγισμένη» σέντρα του Καραγκούνη η μπάλα στα πόδια του Τόλιου, που από την αριστερή πλευρά σουτάρει δυνατά, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας της Αρτάκης.
40’: Τραυματισμός στο κεφάλι για τον Τσούπρο της Αρτάκης, που …αλληλοχτυπήθηκαν με κεφαλιά με τον συμπαίκτη του Στασινόπουλο. Ο άτυχος Χαλκιδιώτης ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα και επανήλθε στην αποστολή της ομάδος του.
51’: Νέα προσπάθεια του Π.Ο.Ε., όταν ο Κακάμης δίνει πάσα στον Ματούλα, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Γκουντρουμπή, που σουτάρει, αλλά μετά από κόντρα αμυντικού το σουτ μπλοκάρεται από τον Ντουμάνη.
57’: Επικίνδυνη επίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Ντελέκο να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει άουτ από την εστία του Γούπου.
72’: Ωραία προσπάθεια των Ελασσονιτών με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Καραγκούνη, που από καλή θέση με δυνατό σουτ τη στέλνει άουτ από την εστία της Αρτάκης.
88’: Επίθεση επικίνδυνη της Αρτάκης με τον Αρκούδα από τα αριστερά πλάγια να σουτάρει, αλλά ο έμπειρος Γούπος με ωραία προσπάθεια …«κλειδώνει» την εστία του.
90’+: Επιμένει ο Π.Ο.Ε. με τον Κοντοθανάση, που με σουτ στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από την εστία του Ντουμάνη. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Γκουντέλ (Καρδίτσας), Αναστασίου, Σφυρή (Θεσσαλίας).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης (69’ Καραμούλας), Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Καραγκούνης, Καραλούλης (65’ Μουστάκας), Γκουντρουμπής (82’ Μουξιός), Ματούλας, Τόλιος (65’ Γκαμπέτας).
Α.Ο. ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Αρκούδας, Τσούπρος (43’ Χατζηστάμου λ.τ., 74’ Κουτρόπουλος λ.τ.), Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζυγκερίδης, Escuredo (74’ Ζαχαρόπουλος λ.τ.), Σταματάκος (66’ Μεγάλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass