Ορθωσε ανάστημα ο Ηρακλής Χάλκης

ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ. ΜΕ 1-0 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2021 20:40

Το γκολ του Κώστα Λέτσιου στο 30ό λεπτό (μετά από εκτέλεση φάουλ) αποδείχτηκε αρκετό για να δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, στην ομάδα του Ηρακλή Χάλκης (1-0). Ο επίλογος της Β’ φάσης του θεσμού συνοδεύτηκε από μία πολύ

μεγάλη έκπληξη, καθώς οι «κυανόλευκοι» είναι μικρότεροι κατά μία κατηγορία από τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος -θα πρέπει να σημειωθεί- φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α’ «DE-TOX» έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με μηδέν παθητικό. Έτσι επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά ότι το Κύπελλο είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Κ. Κουτσούκης): Ξύτσας, Βογιατζής Σ., Βογιατζής Π., Τζεμολάρι Ν. (77’λ.τ Μήτσης), Αθανασιάδης, Λέτσιος (88’Ρημαγμός), Παπαδόπουλος (72’Τζεμολάρι Αλ.), Βογιατζής Χρ., Καλογιάννης, Ρέψης, Σχοινάς.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Κουτσογιαννούλης, Σταθάκος, Παπαδόπουλος (65’Σινάν), Αγγελόπουλος (46’Γανός), Καραμπάλιος, Κομισόπουλος (46’Χατζηλιάδης), Παπακωνσταντίνου, Ντελής Ι., Λαβαντσιώτης, Κερμελίδης, Μπαϊράμι (46’Φώτος).
Η 20άδα ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Με τη νίκη - έκπληξη του Ηρακλή Χάλκης επί του Αχιλλέα Φαρσάλων, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, στη διεκδίκηση του οποίου παραμένουν «ζωντανές» 20 συνολικά ομάδες.
Οι πεντάδες που έχουν σχηματιστεί σε κάθε όμιλο έχουν ως εξής:
1oς Όμιλος: ΠΟ Ελασσόνας, Οικονόμος, Δαμασιακός, Βερδικούσια, ΑΠΟΕΛ.
2ος Όμιλος: Μακρυχώρι, Φαλανιακός, Γόννοι, Σμόλικας Φαλάνης, Τύρναβος 2005.
3ος Όμιλος: Ηρακλής Λάρ., Δωτιέας Αγιάς, Δήμητρα Γιάνν., ΑΣ Βορειοηπειρωτών, Τερψιθέα.
4ος Όμιλος: Παναγροτικός, Μαυροβούνι, Ηρακλής Χάλκης, Μελισσοχώρι, Ναρθάκι.
Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν ήδη αποκλειστεί 8 από τις 18 ομάδες της Α’ DeTox Κατηγορίας, μεταξύ των οποίων οι Αχιλλέας Φαρσάλων και ΑΕ Κιλελέρ που προπορεύονται με το απόλυτο των βαθμών στο πρωτάθλημά τους, όπου δεν έχει καν παραβιαστεί η εστία τους!
Την 20άδα αποτελούν οι τρεις εκπρόσωποι του νομού Λάρισας στη Γ’ Εθνική, δέκα ομάδες της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, πέντε ομάδες από τη Β’ κατηγορία και δύο της Γ’ κατηγορίας.
Σε σχέση με τη γεωγραφική προέλευση των είκοσι ομάδων, ο Δήμος Λαρισαίων έχει 6 εκπροσώπους, οι Δήμοι Ελασσόνας και Κιλελέρ από 4, οι Δήμοι Τυρνάβου και Τεμπών από 2, ενώ μία ομάδα εκπροσωπεί τον Δήμο Φαρσάλων και μία τον Δήμο Αγιάς.
Όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης, η προκήρυξη προβλέπει τη διεξαγωγή ενδιάμεσης φάσης με την τέλεση ενός αγώνα σε κάθε όμιλο, ώστε να μείνουν τέσσερις ομάδες στον καθένα από αυτούς και να διενεργηθεί η τελευταία κλήρωση σε επίπεδο ομίλων (φάση των «16»). Πρέπει να προστεθεί ότι στην ενδιάμεση φάση θα αγωνιστούν υποχρεωτικά οι τρεις ομάδες που εξαιρέθηκαν στην προηγούμενη φάση (Βερδικούσια, Σμόλικας Φαλάνης, Ναρθάκι).
Η επόμενη κλήρωση (προημιτελική φάση) θα είναι ενιαία, ενώ στην ημιτελική φάση προβλέπεται και φέτος η διεξαγωγή διπλών αναμετρήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass