Πώς πήραμε την πρόκριση, έτοιμοι για την πρεμιέρα

*ΗΛΙΑΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2021 20:50

Του Σωτ. Κέλλα

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται στην ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας στους «16», αποκλείοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1 στα πέναλτι, 1-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση) και το μυαλό όλων είναι στην Κυριακάτικη πρεμιέρα της Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β στις 15.00 στο Αλκαζάρ.
Η «Ε» μίλησε με πρωταγωνιστές του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα τους: Ηλιάδη, Θεοδωρόπουλο και Κολομπίνο.
Ο Θεοχάρης Ηλιάδης ήταν από τα πρόσωπα της αναμέτρησης, στον οποίο καταλογίστηκε ένα πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα της Ηπείρου στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ενώ ευστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι.
Σχολιάσαμε με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ τις δύο φάσεις και μας είπε: «Ποιο ήταν πέναλτι; Ναι ανέτρεψα τον Περέα, αλλά το μαρκάρισμά μου ήταν εκτός περιοχής. Την ώρα του παιχνιδιού ήμουν σίγουρος ότι ήταν εκτός περιοχής, ήταν μεν φάουλ, αλλά εκτός περιοχής. Όταν είδα και το βίντεο σιγουρεύτηκα ότι το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής. Ο διαιτητής πήρε λάθος απόφαση».
*Ήσουν από τους παίκτες που ευστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι…
«Στη διαδικασία των πέναλτι και στην εκτέλεση που έκανα, πήγα αποφασισμένος και συγκεντρωμένος για να σκοράρω, όπως και έγινε. Δυνατό σουτ ώστε να μην προλάβει ο τερματοφύλακας να αντιδράσει».
*Η νίκη αυτή θα βοηθήσει ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ Β’;
«Ήταν μια νίκη ψυχολογίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήταν διπλό το καλό από αυτήν τη νίκη. Βγάλαμε τον πραγματικό μας εαυτό με μια εμφάνιση όπως αρμόζει στην ΑΕΛ και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο, αρχής γενομένης από την Κυριακή. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτήν τη νίκη-πρόκριση και από σήμερα να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ γιατί θα είναι εξίσου δύσκολο όπως και όλα τα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε η ΑΕΛ και πρέπει να πραγματοποιήσουμε τον ένα και μοναδικό στόχο μας τη φετινή σεζόν που είναι η άνοδος στη Super League 1. Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών μας».
Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος ήταν αυτός που έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, καθώς στο τελευταίο λεπτό της παράτασης απέκρουσε το σουτ του Σνάιντερ και στη διαδικασία των πέναλτι νίκησε τον Σάλιακα με τη βοήθεια του δοκαριού.
Μας λέει για τη νίκη-πρόκριση: «Η ομάδα έδειξε ότι απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας είχε τον πρώτο λόγο στο γήπεδο δείχνοντας ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα της Super League 2 για να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει και θέλουν να τη βλέπουν οι οπαδοί της, στη Super League 1».
Για τις δύο φάσεις που ήταν πρωταγωνιστής μας είπε: «Θα ήταν άδικο να δεχτούμε σε εκείνη τη χρονική στιγμή τέρμα, γι’ αυτό και είχαμε όλοι με γρήγορα αντανακλαστικά. Στη διαδικασία των πέναλτι ένιωθα έτοιμος να ανταποκριθώ, αλλά χρειάστηκε μια επέμβαση, καθώς δύο πέναλτι των αντιπάλων κατέληξαν άουτ».
Ο Ουρουγουανός Αντριάν Κολομπίνο είχε πολύ καλή απόδοση στη διάρκεια της αναμέτρησης και πέτυχε το τελευταίο πέναλτι που έστειλε την ΑΕΛ στους «16».
Μας λέει: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να εκτελέσω εύστοχα το συγκεκριμένο πέναλτι για την ομάδα και ακόμα πιο χαρούμενος που περάσαμε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα άξιζε την πρόκριση γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε δίκαιοι νικητές απέναντι στους αντιπάλους μας».
Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των Λαρισαίων φιλάθλων μάς λέει: «Η ομάδα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα και προπονείται πολύ καλά για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα όπου υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες και είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πρέπει να αρχίσουμε με νίκη για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass