Μεγάλες διοργανώσεις υγρού στίβου στη Ν. Πολιτεία

* ΚΟΕ ΚΑΙ ΝΟΛ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’ * ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ MASTER ΣΤΙΣ 5, 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2021 20:10

Τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, τίμησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) και ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας (ΝΟΛ) για τη διεξαγωγή στη Λάρισα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας.


Την τιμητική πλακέτα απένειμαν στον Δήμαρχο ο πρόεδρος του ΝΟΛ και μέλος του Δ.Σ. της κ. Γιώργος Κατσαντώνης και o γεν. γραμματέας του ΝΟΛ κ. Κων. Νιανιόπουλος, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Θ. Αδαμόπουλος και Μιχ. Αναστασίου.
Το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, είναι μια σύγχρονη αθλητική υποδομή με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που δίνει τη δυνατότητα να προσελκύει μεγάλες και σημαντικές εθνικού χαρακτήρα διοργανώσεις, με ό,τι θετικό σημαίνει αυτό για την τοπική οικονομία.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’ πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Ν.Ο.Λ. και συμμετείχαν 250 αθλήτριες από όλη τη χώρα και μαζί με τους συνοδούς των αθλητριών οι φιλοξενούμενοι στην πόλη της Λάρισας έφτασαν τα 1.000 άτομα.
Επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ν. Πολιτείας είναι η διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων Κολύμβησης Master στις 5, 6 και 7 Νοεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι το 2015, όταν ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου Λαρισαίων η Δημοτική Αρχή Καλογιάννη, το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας ήταν ημιτελές. Πρόκειται ούτως ή άλλως για ένα πολύπαθο έργο το οποίο κόστισε συνολικά 6 εκατ. ευρώ. Το έργο δρομολογήθηκε το 2002 και χρηματοδοτήθηκε σε πρώτη φάση με 3 εκατ. από το πρόγραμμα «Ελλάδα 2004». Το 2013 η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ζήτησε την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προκειμένου να υπάρξει νέα χρηματοδότηση. Το 2015 με στενή συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου και από κοινού χρηματοδότηση δρομολογήθηκε η ολοκλήρωσή του. Οι εγκαταστάσεις του κολυμβητήριου εγκαινιάστηκαν στα τέλη του 2017.
Ακολούθησε από τον Δήμο Λαρισαίων, νέο έργο για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του κολυμβητηρίου, με την κατασκευή τριών νέων αθλητικών χώρων (γήπεδα τένις και beach volley), ενώ διαμορφώθηκε και ο χώρος στάθμευσης.
Η παρέμβαση του Δήμου στην ιδιαίτερα αυτή σημαντική αθλητική υποδομή για την πόλη, θα συνεχιστεί με νέο έργο για τη διαμόρφωση των γραφείων του κολυμβητηρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass