Ωρα της αλήθειας για την ΑΕΛ

Το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17.15)

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2021 21:01

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για την ΑΕΛ μετά από πολύμηνη προετοιμασία και έχοντας δώσει δεκαπέντε φιλικά παιχνίδια.

Αυτήν την εβδομάδα δίνει δύο επίσημους αγώνες, ο πρώτος είναι αύριο στις 17.15 για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ και θέλει τη νίκη-πρόκριση σε έναν θεσμό τον οποίο έχει κατακτήσει δύο φορές. Ο δεύτερος επίσημος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή και θα είναι ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος της Super League 2 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β.
Η λαρισινή ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού Ηλία Φυντάνη. Ανάμεσά τους και ο Ματίας Ακούνια, που τελικά μετά την ανταλλαγή απόψεων μέσω μεταφραστή με την τεχνική ηγεσία, λύθηκε κάθε παρεξήγηση.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν στο Αλκαζάρ, η ΑΕΛ το δίνει με τον αντίπαλο που τελείωσε την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα της Super League, και ήταν τα Γιάννινα, όπου η λαρισινή ομάδα κέρδισε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Κολομπίνο και Ακούνια!
Η σύνθεση για την ΑΕΛ ήταν Σουλούκος, Μπέρτος, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι (64’ Μαϊδανός), Κολομπίνο, Ηλιάδης, Γρηγορόπουλος (90’ Χαλάτσης), Νικολιάς, Ακούνια (90’ Δάκτυλας), Πινακάς (78’ Ντουρμισάι).
Η μοίρα τελικά παίζει περίεργα παιχνίδια…
Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα θα αποτελείται μάλλον από 22 παίκτες και θα συμπεριληφθούν ορισμένοι νεαροί για εγκλιματισμό.

 

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι μετά από πολλά αιτήματα που έλαβε είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email από οπαδούς της που ζητούσαν να υπάρχουν και εισιτήρια ημέρας ώστε να μπορούν να δουν κάποιους αγώνες της ομάδας, αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, αποφάσισε να υπάρχουν εισιτήρια ημέρας τόσο στο Κύπελλο Ελλάδας, όσο και στο πρωτάθλημα της Super League 2 που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.
Οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας θα είναι για τις θύρες 2, 4 και 5 10€, για τη θύρα 3 15€ και για τη θύρα 3 VVIP 50€.
Οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας θα είναι ίδιες σε όλη την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 και στους αγώνες Κυπέλλου και στους αγώνες πρωταθλήματος.
Από σήμερα μετά τις 11:00 το πρωί θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων ημέρας του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Βασική προϋπόθεση για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν είτε εισιτήρια ημέρας, είτε εισιτήρια διαρκείας είναι ότι βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 3117) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 στο σύνολο της επικράτειας, να προσκομίσουν τη βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού τους για τη δυνατότητα παρουσίας τους στο γήπεδο, φωτοτυπία της ταυτότητάς τους και το ΑΜΚΑ τους. Επίσης όσοι έχουν κάνει rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα για να μπορούν να εισέλθουν.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣ
Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αποστολή, που έμεινε στην Αθήνα μέχρι σήμερα μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν θα έχει διαθέσιμους τους Τριάδη και Λώλη. Επίσης, εκτός «μάχης» παραμένει ο Κόντε που θα χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν με ρήξη χιαστού. Ο κ. Μεταξάς θα έχει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, τους: Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλο, Καραγιάννη, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Λιάσο, Π. Τριάδη, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μίνα, Περέα και Μιλιντσεάνου. Για το Κύπελλο οι δύο παίκτες γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 2001 που πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται στην 20άδα είναι οι Καραγιάννης και Μίνα.

 

Αναβολή και νέα ΕΕΑ

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της καταγγελίας της ΠΑΕ ΑΕΛ για μεταβίβαση των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς την ενημέρωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς αναμένεται ο διορισμός νέας διοίκησης της ΕΕΑ η οποία θα εξετάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση όπως και τις άλλες που εκκρεμούν.

 

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ Β

Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε της Βέροιας 2-0, σε φιλική αναμέτρηση, στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων, μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Super League 2.
Σε αυτό το τελευταίο φιλικό ο Πάμπλο Γκαρσία ενισχύθηκε και με παίκτες της πρώτης ομάδας με τους Λύρατζη και Κούτσια να αγωνίζονται στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης και μάλιστα από δική τους συνεργασία ήρθε το δεύτερο τέρμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Κουλούρη στο 22’ μετά από πάσα του Πανίδη και έφτασε στο 2-0 στο 76’ με σκόρερ τον Κούτσια μετά από σέντρα του Λύρατζη.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass