«Γερμανός» ο Δημήτρης Μαγαζιώτης

ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ - ΧΘΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2021 21:12

Πολλά χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο, ξεχωρίζει για τον άριστο χαρακτήρα του και τις ικανότητες που έχει, αγωνιζόμενος σε μια δύσκολη θέση, όπως αυτή του τερματοφύλακα.


Ο λόγος για τον έμπειρο γκολκίπερ της Α.Ε. Κιλελέρ, Δημήτρη Μαγαζιώτη, ο οποίος σήμερα αναχωρεί για τη Γερμανία και για επαγγελματικούς λόγους εγκαταλείπει, προς το παρόν, την αγαπημένη του Λάρισα.
Προορισμός από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» το Μόναχο, όπου θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στον Ηρακλή Λάρισας, αλλά και μετέπειτα κουμπάρο του, Γιώργο Κοτούμπα.
Φυσικά όχι για να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά για να δουλέψουν σε επιχείρηση που θα έχει σχέση με την εστίαση και να βγάλουν ένα μεροκάματο της επιβίωσης, στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες για πολλές οικογένειες.
Για όσους τον γνωρίζουν, ο Μαγαζιώτης είναι ένα σεμνό παιδί, που μεγάλωσε με αρχές και μετά την προπόνηση και τους αγώνες, το δεύτερο σπίτι του ήταν το ψητοπωλείο-σουβλατζίδικο ο «Μάκης», όπου πάνω από μια δεκαετία έχει προσφέρει πάρα πολλά.
Όσον αφορά τις ομάδες που αγωνίστηκε αυτές ήταν ο Α.Σ. Πυργετού, η Αστραπή Νέας Πολιτείας, ο Ηρακλής Λάρισας, το Μαυροβούνι, η Α.Ε. Δήμου Νίκαιας και τα τελευταία χρόνια η Α.Ε. Κιλελέρ.
Χθες το πρωί βρέθηκε με πρώην συμπαίκτες του και φίλους για να τους αποχαιρετήσει, όπως τους Αποστόλη Νάστα, Θάνο Γιαννακόπουλο, Κώστα Νεμπεγλέρα, Χρήστο Γκικούδη και εκείνοι με έναν στίχο του αξέχαστου τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη, ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο στον Δημήτρη Μαγαζιώτη και να επιστρέψει πιο σύντομα απ’ όσο προγραμματίζει στη Λάρισα.
*Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Μαγαζιώτης (αριστερά) με τον Πάρη Μπόντε, σε παλιότερο αγώνα της Α.Ε. Κιλελέρ στη Γιάννουλη.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass