Κοντά στην πρώτη αλλαγή η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΣΟΥΝ - ΣΙΩΠΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΝΟ; - ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2021 21:03

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στα πρώτα τρία παιχνίδια έδειξε ορισμένες αγωνιστικές αδυναμίες, όμως αντιμετώπισε πρόβλημα και με τη διαιτησία (σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ, ο Μάνος, τέθηκε σε σιωπηρή τιμωρία.

Μήπως πρέπει να ανακοινώνονται αν υπάρχουν τιμωρίες των διαιτητών στο πλαίσιο της διαφάνειας;).
Τα λάθη της διαιτησίας είναι θέμα των αρμοδίων να τα διορθώσουν, αλλά τα αγωνιστικά είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας, που σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες θα εισηγηθεί σήμερα στη Διοίκηση τον ερχομό ενός νέου Αμερικάνου που θα πάρει τη θέση του τραυματία μέχρι χθες Φόρτσουν.
Ο νέος παίκτης θα είναι περιφερειακός εκεί που «πονάει» η ομάδα, αφού αυτήν τη στιγμή έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα, ακόμη και στη νίκη με τον Κολοσσό Ρόδου.
Επόμενος αντίπαλος είναι στην Πάτρα ο Προμηθέας Πατρών όπου η παράδοση είναι καλή για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ και μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Ο στόχος δεν είναι εύκολος, αλλά πριν δύο χρόνια ήταν σαφώς πιο δύσκολο να κερδίσει και όμως τα κατάφερε…
Προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός από την έλλειψη ενός παίκτη στο ροτέισιον, όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπανικολόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο (66-75).

 

ΡΕΚΟΡ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
Το πιο απρόσμενο που πραγματοποίησε ο Ουσμάν Κρουμπάλι στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με το Λαύριο ήταν οι ασίστ που έδωσε αφού μοίρασε πέντε και σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας. Η μεγαλύτερη επίδοση των 60 προηγούμενων εμφανίσεών του στην Basket League ήταν εκείνη των τριών ασίστ που είχε με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική του 2017-18, αλλά και στη φετινή πρεμιέρα κόντρα στον Κολοσσό H Hotels. Πριν το σημερινό παιχνίδι είχε μέσο όρο 0,55 ασίστ ανά αγώνα.
Είχε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική διψήφια επίδοση ριμπάουντ, αλλά τη συνδύασε για πρώτη φορά και με διψήφια επίδοση πόντων. Είχε 12 πόντους και 10 ριμπάουντ στο πρώτο double-double της Λάρισας και το τρίτο της 3ης αγωνιστικής μετά από εκείνα των Σον Μίλερ του Κολοσσού και Ντέιβιντ ΝτιΛέο του ΠΑΟΚ.
Επτά από τα 10 ριμπάουντ του Κρουμπάλι ήταν επιθετικά και με αυτά σημείωσε νέο ρεκόρ περιόδου, αφού έξι είχε ο Οκάρο Ουάιτ στην πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό. Ο Κρουμπάλι έτσι έγινε ο τέταρτος παίκτης στην τριετή ιστορία της Λάρισας στην κατηγορία με επίδοση 7+ επιθετικών ριμπάουντ. Οι άλλοι τρεις ήταν οι Σακίλ Γκούντγουϊν -έχει το ρεκόρ με εννιά- Τέρελ Παρκς και Ουέσλι Γκόρντον.

 

ΠΡΩΤΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Τάσος Σπυρόπουλος, το νούμερο 8 στη φωτογραφία, βρέθηκε για 5:15 στο παρκέ. Ήταν αρκετά όμως για να τον καταστήσουν τον παίκτη με τα περισσότερα παιχνίδια με τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στην κατηγορία. Έφτασε τα 34 και ξεπέρασε τον Μπράντον Ρας που είχε 33 στην προηγούμενη διετία.
Ο Ντεβόν Ουάσινγκτον έκανε καλή δουλειά στα ριμπάουντ μαζεύοντας εννιά, επτά από τα οποία ήταν αμυντικά και με αυτά μπήκε στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας της θεσσαλικής ομάδας. Έφτασε τα 52 και ξεπέρασε τον Ουέσλι Γκόρντον που είχε πέρυσι 50.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών/Basket League είναι οι εξής:
Σάββατο 23/10
17.00 Προμηθέας Π.-Λάρισα, Τσαρούχα-Κάρδαρης-Μπακάλης (Πίγκας)
17.00 Κολοσσός Ρ.-Ιωνικός Ν., Πουρσανίδης Γ.-Συμεωνίδης-Καρπάνος (Βιντζηλαίος)
20.00 ΑΕΚ-Άρης, Κορομηλάς-Τζιοπάνος Ν.-Ανδρικόπουλος (Ντάβαρης)
Κυριακή 24/10
17.00 Λαύριο-Απόλλων Π., Πιτσίλκας-Ζαχαρής-Αγραφιώτης Ιωάν. (Ντίνος)
17.00 Ηρακλής-Ολυμπιακός, Παπαπέτρου-Κατραχούρας-Δαρλαμήτσος (Γκούμας)
20.00 Περιστέρι-Παναθηναϊκός, Φούφης-Τσώνος-Μαλαμάς (Μαύρος)
Ρεπό: ΠΑΟΚ

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass