ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ

Το γράμμα για τον χαμένο «βυσσινί» αδερφό...

ΠΟΥ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2021 21:15

«Τους δύο αδερφούς ο Θεός τους έπλασε για μεγαλύτερη ωφέλεια από τα δύο χέρια και τα δύο πόδια και τα δύο μάτια και όσα άλλα έπλασε ζευγαρωτά στους ανθρώπους» είπε ο αρχαίος φιλόσοφος Σωκράτης και πόσο ουσιαστική ήταν η παραβολή του που παρομοιάζει την αναγκαιότητα των δύο άκρων, με τη σπουδαιότητα των δύο αδερφών: μόνο αν μαζί λειτουργούν καλά, μπορεί να διατηρηθεί η ισορροπία.

Όποιος φροντίζει για τον αδερφό του, φροντίζει για τον εαυτό του και η πρωτοετής φοιτήτρια Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Μαριτίνα Μπουχλαριώτη θέλησε να τιμήσει τον αδικοχαμένο «βυσσινί» αδελφό της Θωμά που σε ηλικία 13 χρονών πέθανε ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο.
Για τον λόγο αυτό έστειλε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το δικηγορικό γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια που ανέφερε τα εξής: «Γεια σας. Ονομάζομαι Μπουχλαριώτη Μαριτίνα και θα ήθελα αυτό το μήνυμα να μεταφερθεί στον κ. Κούγια. Δεν βρήκα κάποιον άλλον τρόπο επικοινωνίας μαζί του.
Ο αδερφός μου πριν 1,5 μήνα έσβησε από αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Ο Θωμάς ήταν 13 χρόνων, έπαιζε μπάλα και λάτρευε την ΑΕΛ από τότε που ξεκίνησε να περπατάει. Ήμασταν γήπεδο κάθε Κυριακή οικογενειακώς, με εισιτήρια διαρκείας κάθε χρόνο. Δυστυχώς λόγω πανδημίας την τελευταία χρονιά αναγκαζόμασταν να βλέπουμε τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Ο μικρός στενοχωρήθηκε πάρα πολύ φέτος που η ΑΕΛ έπεσε κατηγορία, αλλά είχε ελπίδες ότι θα πάει καλύτερα με εσάς πρόεδρο. Παρόλο που όλοι οι φίλοι του τον κορόιδευαν που υποστήριζε αυτή την ομάδα, εκείνος απαντούσε πάντα «η ομάδα είναι μία».
Στη μνήμη του, σας ζητώ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αλλά και να πάει η ομάδα να τον χαιρετήσει. Το μνήμα είναι στο χωριό των Αγίων Αναργύρων Λάρισας».
Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαβάζοντας την ανακοίνωση αντέδρασε άμεσα γνωστοποιώντας ότι η ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια και οι παίκτες θα επισκεφτούν τον τάφο του νεαρού παιδιού. Η ΑΕΛ τιμάει με αυτό τον τρόπο τον χαμένο «βυσσινί» οπαδό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Mε μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνισθεί η ΑΕΛ στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αγώνας αυτός θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αείμνηστου Θωμά Μπουχλαριώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 13 ετών πριν από ενάμιση μήνα από αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Το τραγικό γεγονός έκανε γνωστό στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια η αδελφή του Μαριτίνα Μπουχλαριώτη και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ και να επισκεφθούν τον τάφο του στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της ΑΕΛ, γιατί ο αδελφός της πέθανε φορώντας τη στολή της ΑΕΛ και προηγουμένως σε όλη του τη ζωή παρακολουθούσε με την αδελφή του και τους γονείς του όλους τους αγώνες της ΑΕΛ, από ηλικίας 4 ετών, έχοντας οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας. Ο κ. Κούγιας έκανε δεκτό το αίτημά της και η ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνισθεί με μαύρα περιβραχιόνια, η οικογένεια του αείμνηστου Θωμά θα είναι επίσημα προσκεκλημένη στον αγώνα και με την πρώτη ευκαιρία οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η Διοίκηση της ΑΕΛ θα επισκεφτούμε τον τάφο του και θα τιμήσουμε τη μνήμη του».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass