Ο πατέρας έδωσε τη σκυτάλη στον γιο...

ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2021 20:20

Ο παλαιστής της «Παλαίστρας» Παναγιώτης Μπρούζας είναι θα λέγαμε η απόδειξη της παροιμίας «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», αφού έχει κληρονομήσει όλο το ταλέντο του πατέρα του Κώστα.

Ο 13χρονος παλαιστής έκανε το ντεμπούτο στην πάλη πριν λίγες μέρες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ15 (παίδων), όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση που έγινε στο Ζεφύρι της Αττικής, αν και δύο χρόνια μικρότερος από τους υπόλοιπους. Τώρα ετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων (Κ13) που θα γίνει τον ερχόμενο μήνα.
Σε όλη αυτήν την προσπάθεια που κάνει στον χώρο της πάλης, σύμμαχός του είναι πάντα ο πατέρας του παλαιστής της ΕΑΛ, που αν και φροντίζει να τον στηρίζει και να τον συμβουλεύει προσπαθεί να τον αφήνει να λειτουργεί αυτόνομα, ενώ ο ίδιος ο Παναγιώτης έχει δηλώσει πως σκοπός του είναι να κάνει τη δική του καριέρα στο... οικογενειακό σπορ.
Βέβαια βοηθάει σημαντικά ο προπονητής του Χρήστος Παγγέας, που έχει κάνει αξιόλογο έργο στο άθλημα τόσο στην Ελασσόνα όσο και στη Λάρισα, αλλά και ένα διάστημα στην Εθνική ομάδα. Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο παλαίμαχος παλαιστής της ΕΑΛ Σπύρος Μάρκος που ανήκε στη «χρυσή φουρνιά» των παλαιστών του Λαρισινού Συλλόγου, όπου οι περισσότεροι αθλητές ήταν ταυτισμένοι με τα... μετάλλια.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass