Κούγιας: Γιατί έφερα τον Φυντάνη...

ΦΥΝΤΑΝΗΣ: ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2021 21:13

«Τώρα μπορεί να μην υπήρχα και τα παιδιά μου να μην είχαν πατέρα. Σώθηκε η ζωή μου.

Ευχαριστώ τον Θεό, είμαι καλός άνθρωπος και διπλά χαρούμενος που βρίσκομαι στην αγαπημένη μου Λάρισα...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλέξης Κούγιας, που είχε σοβαρό τροχαίο λίγο πριν την παρουσίαση του νέου προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη, που έγινε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο ιδιοκτήτης της λαρισινής ΠΑΕ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή την πρόσληψη Φυντάνη, η οποία ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε κατά τη μετάβασή του από την Αθήνα στη Λάρισα, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου (σ.σ. ανέφερε πως υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές), εκφράζοντας και τις ευχαριστίες του στον πρώην υπουργό Υγείας κ. Γιαννόπουλο, για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε.
«Έχουμε έναν στόχο, να βγούμε πρωταθλητές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας, που στη συνέχεια προέβλεψε ότι τη Δευτέρα που συζητείται στην ΕΕΑ η καταγγελία για τον ΠΑΣ Γιάννινα «θα κριθεί με -10 βαθμούς», καταλήγοντας πως «κάποιοι άλλοι θα ωφεληθούν πλέον βαθμολογικά κι εμείς θα διεκδικήσουμε από τη SL1 το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για διαφυγόντα κέρδη».
Παράλληλα, ανέφερε πως δεν αποκλείεται «να έχουμε ανακλήσεις πιστοποιητικών στην πορεία», καθώς και ότι η πρεμιέρα της SL2 πηγαίνει για τις 31/10.
Για τον νέο προπονητή, ο κ. Κούγιας έπλεξε το εγκώμιο του Φυντάνη λέγοντας «σκυλομετάνιωσα και που δεν τον έφερα μετά τον Γρηγορίου, γιατί δεν τον ήθελε το Δ.Σ., ενώ το καλοκαίρι προσέλαβε τον Φραντζέσκο, αλλά δεν αρκεί να είναι κάποιος μόνο έντιμος.
Ο κ. Φυντάνης είναι ο καλύτερος διαχειριστής αγώνων κι έχει την προσωπικότητα να πετύχει όλα όσα θέλουμε ως η πιο σημαντική και καθαρή ομάδα της ελληνικής Περιφέρειας. Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, με την ομάδα να βγει έτοιμη για την επόμενη πενταετία και να έχουμε τον Φυντάνη μόνιμο στον πάγκο».
*Ο Ηλίας Φυντάνης από την πλευρά του τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα πολύ καλά του λόγια. Είναι μια συνεργασία από το 2010. Να ξέρετε ότι η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που την έχω μέσα στην καρδιά μου. Δέθηκα μπορώ να πω τη δεύτερη φορά, γιατί την πρώτη ήρθα ως τεχνικός διευθυντής και συνεργάτης του κ. Πάους, όπου σώσαμε την ομάδα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Στη δεύτερη φορά δέθηκα πάρα πολύ και με τους ανθρώπους που είναι γύρω και είναι ακόμη εδώ και με τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. Είχαμε μια δύσκολη χρόνια τότε και σώθηκε η ομάδα αν θυμάστε και τον Ιανουάριο είχε μια καλή πορεία στο Κύπελλο. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου με όλες τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου και αυτήν τη φορά μπορώ να πω ότι η ομάδα είναι πιο έτοιμη από όλες τις προηγούμενες χρονιές. Άσχετα αν αγωνίζεται στη Super League 2, η θέση της ομάδας είναι στη Super League 1 και αυτό θα το επιδιώξουμε όλοι μαζί, με τους ποδοσφαιριστές και τη Διοίκηση, γιατί έχει έναν πρόεδρο ο οποίος είναι δυναμικός, με τον οποίο ταιριάζουμε σε πολλά σημεία και είναι μια δύναμη όταν ο προπονητής τα βρίσκει με τον πρόεδρο. Άσχετα αν μερικές φορές γίνονται κάποια θέματα, τα οποία ίσως επειδή είναι ο μεγάλος, πρέπει να γίνονται έτσι τα πράγματα. Να ξέρετε ότι ο μοναδικός στόχος μας είναι η άνοδος, με τη μόνη διαφορά ότι πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε το πλάνο της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές να ακολουθούν τον προπονητή και ο προπονητής με τη βοήθεια της Διοίκησης και των ανθρώπων που είναι κοντά, καθώς και τους φιλάθλους, να έχουν τον στόχο ότι όλοι πρέπει να είναι στο πλάνο αυτό, ώστε η ομάδα να έχει έναν σκοπό, την άνοδο. Θα είναι δύσκολη χρονιά δεν θα είναι εύκολη και γιατί το λέω αυτό. Μπορεί να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ξέρετε ότι επειδή η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα θα πηγαίνουμε σε κάποιες ομάδες υποδεέστερες και θα γίνεται ντέρμπι το παιχνίδι. Εκεί όμως νομίζω ότι μπορούμε εμείς να ανταπεξέλθουμε και αυτό ήδη από χθες που έκανα προπόνηση το πέρασα μέσα στους παίκτες. Θα μου πεις είσαι μάγος, όχι, όμως επειδή μπαίνω με άλλο αέρα στα αποδυτήρια μέσα, φάνηκε ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής αυτοπειθαρχεί στον εαυτό του, γιατί ξέρουν ποιος είναι ο προπονητής και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε την ομάδα, η οποία θα έχει μοναδικό στόχο να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Δηλαδή όλοι μαζί πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Από χθες δουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα και ψυχολογικά και αγωνιστικά, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη σ’ ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έρχεται με τα Γιάννενα, που μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε, άσχετα αν είναι μονό το παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, αλλά πιστεύω ότι και εμείς θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε στο παιχνίδι το συγκεκριμένο. Παρακολουθούσα μόνο την ΑΕΛ όλο αυτό το διάστημα, το γνωρίζει και ο κ. Κούγιας αυτό».

 

Tου Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass