Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2021 17:00

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Επιστρέφει το Final Four μετά από 18 χρόνια

Μετά από 18 χρόνια η τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών θα διεξαχθεί και πάλι σε μορφή Final Four. Η αγωνιστική περίοδος 2003-04 ήταν η τελευταία που είχε διεξαχθεί Final Four και φέτος το συγκεκριμένο μοντέλο θα αναβιώσει, καθώς οι 8 ομάδες των προημιτελικών και η ΕΟΚ αποφάσισαν ομόφωνα την αλλαγή της τελικής φάσης.


Με την ανακοίνωση της αλλαγής θα πραγματοποιηθεί ένας από τους στόχους του νέου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος είχε προαναγγείλλει τις προθέσεις του για διεξαγωγή Final Four τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η Ομοσπονδία είχε ενημερώσει σχετικά τον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος έθεσε το θέμα στο χθεσινό Δ.Σ. του, με τις ομάδες να συμφωνούν στην επαναφορά του Final Four.
Υπενθυμίζεται ότι οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένοι για τις 16 Φεβρουαρίου 2022.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής:
Ολυμπιακός-Ιωνικός Νικαίας
Προμηθέας-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Περιστέρι
Παναθηναϊκός-Λαύριο

 

Φιλικό παιχνίδι ΠΟΕ - Μακρυχώρι

Φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θα δώσει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου ο ΠΟ Ελασσόνας με αντίπαλο τον Αετό Μακρυχωρίου.
Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.30 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της Ελασσόνας.
Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και φέτος αντίπαλες στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ οι δύο προπονητές, Βαγγέλης Μόρας και Κώστας Κατσάρας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε τη κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Επιστροφή Βλαχάκη στον Οικονόμο Τσαριτσάνης
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Λιγότερο από τρεις μήνες διήρκεσε η απομάκρυνση του επιθετικού Γιάννη Βλαχάκη από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, καθώς χθες επισημοποιήθηκε η επιστροφή του στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" μετά το σύντομο -όπως αποδείχθηκε- πέρασμά του από τον Αετό Μακρυχωρίου.
Ο Βλαχάκης γεννήθηκε το 2002 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας, ενώ σε ανδρικό επίπεδο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Παναγροτικού Νίκαιας στον οποίο επέστρεψε το 2020, μετά τη θητεία του για έναν χρόνο στην Κ17 της ΠΑΕ Πανιώνιος.
Τον Μάρτιο ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής μεταγράφηκε στον Οικονόμο, με τα χρώματα του οποίου κατέγραψε 9 συμμετοχές και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πετυχαίνοντας 4 τέρματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass