Ο Καραπιάλης τεχνικός διευθυντής στους νέους της ΠΑΕ ΑΕΛ!

*ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΖΗΣΗ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ *ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Κ17 Ο ΖΗΣΗΣ ΖΙΑΓΚΑΣ *ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ *ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Η ΔΩΡΑ ΤΖΑΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΟΛΑΚΗ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2021 21:10
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος ανάμεσα σε Καραπιάλη  και Φραντζέσκο που έχουν αρίστη συνεργασία μεταξύ τους Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος ανάμεσα σε Καραπιάλη και Φραντζέσκο που έχουν αρίστη συνεργασία μεταξύ τους

Του Σωτ. Κέλλα

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο... Η παρουσία του Βασίλη Καραπιάλη, ενός από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, στα παιχνίδια της ομάδας νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ήταν τυχαία... Με παρέμβαση και συζήτηση πολλών ημερών με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ζήση Ντελόπουλο, πείστηκε να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ομάδας ώστε να βάλει την προσωπική του «σφραγίδα» στα νέα παιδιά της ομάδας.
 Ο Καραπιάλης το 1985 αναστάτωσε μια ολόκληρη πόλη για να πάει στην ΠΑΕ ΑΕΛ έχοντας προσωπικούς πιστούς οπαδούς (ακόμη και τώρα έχει...), συμμετείχε σε όλους τους αγώνες και ήταν η χρονιά που η ΑΕΛ έσπασε το κατεστημένο (1987-88) και έγινε η πρώτη, και μοναδική μέχρι σήμερα, περιφερειακή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ο ίδιος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής εκείνης της περιόδου, ενώ το γκολ που σημείωσε εναντίον του Πανσερραϊκού, ακόμη θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα που έχουν επιτευχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στην καριέρα του κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα: με ΑΕΛ 1 (1988), με Ολυμπιακό 4 (1997, 1998, 1999, 2000), δύο Κύπελλα: με Ολυμπιακό (1992, 1999), ένα Σούπερ Καπ: με Ολυμπιακό (1992).
Είναι ο Λαρισαίος με τους περισσότερους τίτλους στην καριέρα του.
Ο Βασίλης Καραπιάλης επιστρέφει ξανά στην ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο επίτευγμα για τις μελλοντικές γενιές.
Ο Ζήσης Ντελόπουλος σχολιάζοντας την επιστροφή του Βασίλη Καραπιάλη στην ΠΑΕ ΑΕΛ είπε: «Η ΑΕΛ έχει χρέος να ξαναφέρει τον Βασίλη Καραπιάλη στα αθλητικά δρώμενα της πόλης γιατί αποτελεί ένα ίνδαλμα, όχι μόνο για τη γενιά του πρωταθλήματος, αλλά και για τις μελλοντικές. Είναι το ελάχιστο που μπορούσε γιατί η πόλη πρέπει νατιμήσει τον Βασίλη Καραπιάλη για τη μεγάλη του προσφορά, μαζί με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας ΑΕΛ, αλλά και όλους τους παίκτες αυτής, που αποτελούν μαζί με τους κυπελλούχους σήμα κατατεθέν της Θεσσαλικής πρωτεύουσας».
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΖΙΑΓΚΑ
Επίσης μια νέα έκπληξη που επιφύλαξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος είναι η επιστροφή στην τεχνική ηγεσία των ομάδων νέων του Ζήση Ζιάγκα, που ήταν εκ των αρχηγών της κυπελλούχου ΑΕΛ 2007.
Ο Ζιάγκας με εξαιρετική προπονητική εμπειρία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τα νέα παιδιά ώστε να μάθουν σωστό ποδόσφαιρο.
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ
Γυμναστής στην ομάδα θα είναι ο Γιώργος Παντελίδης, ενώ προσλήφθηκε αθλητική ψυχολόγος, η διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δώρα Τζατζάκη.
Διαιτολόγος θα είναι η Κατερίνα Τσολάκη. Η συγκεκριμένη είναι προϊσταμένη του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μοριακή κλινική διαιτολόγος με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία.
Συνάντηση με Κούγια ζήτησε ο Φραντζέσκος
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Κώστας Φραντζέσκος, ζήτησε να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, προκειμένου να συζητήσουν ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ώστε να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία με γνώμονα την επάνοδο της ΑΕΛ στη Super League 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass