Κυριαρχία των γηπεδούχων

*ΣΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α' DETOX ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2021 20:30

Με αναμενόμενη κυριαρχία των γηπεδούχων -σε αντίθεση με την πρεμιέρα- «κύλησαν» οι αγώνες της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α' DeTox κατηγορίας. Οι θεωρητικά επικρατέστεροι αγωνίζονταν -κατά κόρον- εντός έδρας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο «άσος» να εμφανιστεί σε επτά από τις εννέα αναμετρήσεις, ενώ σημειώθηκαν και δύο νίκες των φιλοξενουμένων.


Κατά τους αγώνες του Σαββάτου, επιτεύχθηκαν 31 τέρματα (19-12 υπέρ των γηπεδούχων), εκ των οποίων τα 8 στο Δασοχώρι, όπου σημειώθηκε η εντυπωσιακή ανατροπή του Ολυμπιακού Αμπελιάς με 5-3 επί του Σμόλικα.
* Δύο φορές οι διαιτητές καταλόγισαν την «εσχάτη των ποινών», αλλά οι εκτελεστές Αουρέλ Τσακάλι (Δωτιέα Αγιάς) και Αλέξης Τζατζάκης (Δόξα Αργυροπουλίου) αστόχησαν. Μάλιστα, για την ομάδα του Γιώργου Τζαφέρη η απώλεια του πέναλτι συνέβαλε στην ήττα της από τη Δήμητρα Γιάννουλης, σε αντίθεση με αυτήν του Τάσου Μπεριτζά που βρήκε τελικά τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση της Δόξας Βλαχογιαννίου.
* Στη φάση που καταλογίστηκε το πέναλτι στο γήπεδο της Γιάννουλης, δόθηκε και η πρώτη κόκκινη κάρτα της νέας περιόδου, όταν ο διαιτητής Κώστας Στάικος «κιτρίνισε» για δεύτερη φορά και εν συνεχεία απέβαλε τον Έργκιν Τάφα της ομάδας του Αχιλλέα Μανάκα.
* Παρών στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης ήταν και ο πρώην δήμαρχος Τεμπών, αλλά και πρώην πρόεδρος του Α.Σ. Πυργετού (κατά την περίοδο που μεγαλουργούσε στα εθνικά πρωταθλήματα) Κώστας Κολλάτος, ο οποίος θέλοντας να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο με τα «πορτοκαλί» της Αστραπής Νέας Πολιτείας τον γιο του Επαμεινώνδα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει αρκετούς φίλους από το ποδοσφαιρικό του παρελθόν.
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
3 γκολ: Τσιάκος (Φαλανιακός), Γκουντίκας (Παναγροτικός)
2 γκολ: Παπακωνσταντίνου (Αχιλλέας Φ.), Πρισακάρου (Σμόλικας), Γαρυφαλλόπουλος, Λόλας (Φαλανιακός), Καρατζούκος (Αμπελιά), Σεμερτζίδης (Τσαριτσάνη)
1 γκολ: Αυλογιάρης, Ντούφας (Τσαριτσάνη), Λαβαντσιώτης, Κερμελίδης, Φουρίκης, Σινάν (Αχιλλέας Φ.), Βούκιας (Αμπελωνιακός), Μπάκος Ι. (Βλαχογιάννι), Μπάγκας Κ. (Μαυροβούνι), Πατσιωτός, Σούλι, Λεσάι (Δωτιέας Αγιάς), Καλόγηρος (Αργυροπούλι), Πετράκης, Χουσενάι (Παναγροτικός Νίκαιας), Καρακάνος, Γκαραλιάκος, Τζέκας Χ., Κουβελάς (Κιλελέρ), Σπύρου, Χάμος, Τσαπατόρης, Χατζής, Αντωνίου (Αμπελιά), Τσούτσας, Μουσιάρης (Δαμασιακός), Μπόντε Ντ. (Δήμητρα Γιάννουλης), Πίρε (Μαυροβούνι), Περδίκης, Λιάκος (Σμόλικας), Παπανικολάου, Κατσιάνος (Νέα Πολιτεία), Λυγούρας Β. (Φαλανιακός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass