Δυνατό τεστ του Απόλλωνα στον Βόλο

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (16:30)

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2021 12:23

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φιλικών συνέχεια σήμερα για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος στις 16:30 θα αγωνιστεί στη Νεάπολη του Βόλου με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τον κύκλο των παιχνιδιών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Οι «κυανόλευκοι» στο τελευταίο τους φιλικό κέρδισαν στην Ευξεινούπολη τη Δήμητρα με 1-0 και σήμερα θα βρεθεί  απεναντί τους  μια ομάδα την οποία θα συναντήσουν και στο πρωτάθλημα της  Super League 2, που ξεκινάει οριστικά στις 17 Οκτωβρίου.


 Τόσο ο τεχνικός του Απόλλωνα Μαρσέλο Στράτσια, όσο  και  ο προπονητής  της βολιώτικης ομάδας Γιώργος Βαζάκας, θα χρησιμοποιήσουν διάφορα σχήματα και αναμένεται να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται.
Η λαρισινή ομάδα, που απογοήτευσε στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΛ, θέλει να δείξει πως είναι έτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και ακόμη κάποιες αδυναμίες  που έχει, υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να διορθωθούν.   
Κατά τα άλλα, μετά τη χθεσινή προπόνηση, από τον τεχνικό Μαρσέλο Στράτσια συμπεριλήφθησαν στην αποστολή οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αστράς, Μάντζαρης, Norman, Γιαννίτσης, Ποτόσογλου, Καρρίκι, Καλούσης, Σκούπρας, Jean - Mark, Λίταινας, Χατζής, Καπουράνης, Ζιάκας, Λουκάς, Μπαλογιάννης, Νούσιος, Lemaangr, Παναγιώτου, Soulce, Κανούλας, Ζαχόπουλος, Γεωργακόπουλος,  Κozuh και Ngo’o.
Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ-19
Καθημερινά συνεχίζονται οι προπονήσεις στο γήπεδο της  Νεάπολης  για τη συγκρότηση και τη λειτουργία της ομάδας Κ-19  και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρίσκονται στις 15:00 στη  Νεάπολη με αθλητική περιβολή, για να πάρουν μέρος στις προπονήσεις και η τελική επιλογή θα γίνει εντός του μηνός Οκτωβρίου.
Επίσης, η ΠΑΕ θα κάνει γνωστό εντός των ημερών ποιος θα είναι ο υπεύθυνος στο εν λόγω τμήμα της ομάδας και θα έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass