O ΝΟΛ βράβευσε τον Περιφερειάρχη

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2021 20:15

Τιμητική πλακέτα απέμεινε στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας (Ν.Ο.Λ.) για την έμπρακτη συμπαράστασή του στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’ που διεξήχθη από τις 30/9

έως τις 3/10 στο Ανοικτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα. Την πλακέτα απέμειναν ο πρόεδρος του Ν.Ο.Λ. Γιώργος Κατσαντώνης και ο έφορος του Γυναικείου Τμήματος του Ν.Ο.Λ. Στέλιος Χασιώτης.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδότησε την κατασκευή του Ανοικτού Κολυμβητηρίου Νέας Πολιτείας, μια σύγχρονη αθλητική υποδομή με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων που δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής πρωταθλημάτων υψηλού επιπέδου και δημιουργεί ισχυρό ρεύμα αθλητικού τουρισμού, τονώνοντας την τοπική πραγματική οικονομία.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’ πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Ν.Ο.Λ. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αρκετοί αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη τη χώρα και μαζί με τους συνοδούς των αθλητριών/αθλητών οι φιλοξενούμενοι στην πόλη της Λάρισας έφτασαν τα 1.000 άτομα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση φιλοξενείται για πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας. Παράλληλα το επόμενο διάστημα συνεχίζονται οι μεγάλες διοργανώσεις, καθώς η Λάρισα αναμένεται να φιλοξενήσει στις 5, 6 και 7 Νοεμβρίου στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Αλκαζάρ τους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης Master.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass