Αποστολή «πρόκριση» για την ΑΕΛ

ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2021 21:11

Του Σωτ. Κέλλα

Στη Ρόδο αγωνίζεται σήμερα η ΑΕΛ και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο όπου θα αντιμετωπίσει στις 4 μ.μ. τον Διαγόρα στο πλαίσιο της Δ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η αποστολή της λαρισινής ομάδας μόνο εύκολη δεν είναι, αφού και οι αντίπαλοί της έχουν στόχο την πρόκριση και αυτό τόνισε ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης στους παίκτες του. Η ομάδα της Ρόδου θα είναι πλήρης αγωνιστικά, αφού απουσιάζουν μόνο οι ανέτοιμοι Μπαστιάνο και Ρούσσος. Άλλωστε έχει και βαρύ όνομα από την αρχαιότητα αφού ο Διαγόρας από τη Ρόδο ήταν ένας από τους διασημότερους αρχαίους Έλληνες Ολυμπιονίκες στο αγώνισμα της πυγμαχίας όπου υπήρξε ανίκητος, όχι μόνο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 464, αλλά και σε οποιοδήποτε πανελλήνιο αγώνα έλαβε μέρος και για αυτόν τον λόγο ονομάστηκε από τους σύγχρονούς του ως περιδιονίκης.


Η ΑΕΛ για τον αγώνα αυτόν έχει καλή ψυχολογία αφού κέρδισε στον προηγούμενο αγώνα Κυπέλλου τον συντοπίτη της Απόλλωνα Λάρισας με 3-0 και σίγουρα θέλει την πρόκριση για να δείξει τη δυναμική της, αλλά και να συνεχίσει την παράδοση που έχει στον θεσμό με δύο κατακτήσεις τροπαίων.
Πιθανή ενδεκάδα θα είναι αυτή των: Θεοδωρόπουλου, Μπέρτου, Μαϊδανού, Ηλιάδη, Θεολόγου, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριά, Γλυνού, Νικολιά, Όγκμποε. Στην αποστολή υπάρχει μια αλλαγή σε σχέση με αυτή του αγώνα με τον Απόλλωνα, καθώς τη θέση του Ομάρ που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Κένυας πήρε ο Γκοτζαμανίδης.
Ο τεχνικός των «βυσσινί», Κώστας Φραντζέσκος, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μπέρτος, Αθ, Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θεολόγου, Μαϊδανός, Πατράλης, Κ. Παπαγεωργίου, Γιάκος, Κολομπίνο, Μιλτιάδης, Νικολιάς, Συμελίδης, Γλυνός, Μαυριάς, Όγκμποε, Κούστα.
Δεν πήρε μαζί του τους ανέτοιμους Ακούνια, Μπαντιμπανγκά και τους τραυματίες Γαρουφαλλιά, Ταχάρ και Νίνο.
Ο Αριστείδης Βάτσιος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής θα διευθύνει τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΛ με τον Διαγόρα, βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Φίλος και ο Λεωνίδας Δελής και οι δύο από τον σύνδεσμο Βοιωτίας, 4ος διαιτητής ο Φώτης Ντάουλας (Δυτικής Αττικής) και παρατηρητής διαιτησίας ο Μανώλης Γιαννουγλίδης (Αθηνών).ΑΠΟ ΤΙΣ 2 Μ.Μ.
Οι θύρες του Σταδίου της Ρόδου θα ανοίξουν στις 2 μ.μ. και εισιτήρια θα διατεθούν στις εισόδους του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα (θύρες 2,5 και 6). Επίσης, εισιτήρια θα προπωλούνται, σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 από τα Γραφεία του Διαγόρα (πλατεία Διαγόρα 1) από τις 9 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι.
-Οι τιμές έχουν καθοριστεί ως ακολούθως: 15 και 10 ευρώ.
-Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.
* Για την αγορά εισιτηρίων γίνονται δεκτά μόνο μετρητά.
-Οι φίλαθλοι για την είσοδό τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.
-Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως και δεκαεπτά (17) ετών προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του παιχνιδιού.
-Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
-Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.
-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να μην καθυστερήσουν κατά την είσοδό τους.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Παναχαϊκή-Αιγάλεω
Διαγόρας Ρόδου-ΑΕΛ
Αναγέννηση Κ.-Αλμωπός Αριδαίας
Προοδευτική-Ξάνθη
Νίκη Βόλου-Εργοτέλης
Κοζάνη-Άγιος Νικόλαος
ΑΟ Υπάτου-Τρίκαλα
Πανσερραϊκός-Ηρακλής
Λεβαδειακός-Καλαμάτα
*Άνευ αγώνα προκρίθηκαν οι Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη.

 

 

zermasssss.jpg

Σαν σήμερα έφυγε ο Ζέρμας...

Σαν σήμερα πριν 25 χρόνια ένα νέο παιδί, σε ηλικία μόλις 25 ετών, ο παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Ανδρέας Ζέρμας  «έφυγε» από τη ζωή σε θανατηφόρο τροχαίο. Ημέρα μνήμης λοιπόν η σημερινή για την οικογένεια της ΑΕΛ. Ο Ανδρέας Ζέρμας, συντοπίτης του άλλου νεαρού Δημήτρη Μουσιάρη, που έφυγε πρόωρα και αυτός, αφού γεννήθηκαν στο ίδιο χωριό, το Δαμάσι, έπαιξε στην ΑΕΛ για τρία έτη, στα δύσκολα χρόνια της ομάδας (1990-1993). Υπήρξε, επίσης, στέλεχος της Εθνικής Νέων. Το 1996, τη μέρα του άδικου χαμού του  αγωνιζόταν στον Δαμασιακό. Στις 6 Οκτωβρίου 1996 επιστρέφοντας από παιχνίδι της ομάδας του, σκοτώθηκε σε τροχαίο στον δρόμο Ελασσόνας – Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass