Με στόχο τις υψηλές... πτήσεις στην «Πέλα»

ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ - Α. ΓΚΡΙΜΠΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - Κ. ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΝΑΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2021 21:35

Του Μάριου Τζήκα

Με... ασυγκράτητη αισιοδοξία αναμένουν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων οι παίκτες της Πελασγιώτιδας για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.


Στα γήπεδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας ποδοσφαίρου του νομού μας, λοιπόν, θα δώσουν τη μάχη τους για να πετύχουν την πολυπόθητη... άνοδο, την οποία απέφυγαν διακριτικά να αναφέρουν ο πρόεδρος της ομάδας Αργύρης Γκρίμπας, αλλά και ο τεχνικός της ομάδας κ. Μπακατσής στην προσπάθειά τους να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Όμως οι παίκτες της ομάδας είχαν ορέξεις και πολύ ενθουσιασμό και φρόντισαν να... προδώσουν το μυστικό στις καθιερωμένες, πλέον, δηλώσεις τους.

VNT_1103.jpg

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
«Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία και να κυλήσουν όλα τα πρωταθλήματά ομαλά, όπως είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν. Εμείς ως διοίκηση στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου και θέλουμε να αναδείξουμε όσα περισσότερα ταλέντα γίνεται, για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου» επισήμανε αρχικά ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» και πρόσθεσε: «Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θεωρώ πως καταφέρνουμε πλέον να βγάζουμε δικά μας παιδιά και να επανδρώνουμε το ανδρικό τμήμα με μεγάλη επιτυχία, αφού φέτος ανέβηκαν 10 παιδιά από το εφηβικό στην πρώτη ομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πραγματοποιήσαμε καμία μεταγραφή, καθώς πλέον είμαστε ανεξάρτητοι» κατέληξε ο κ. Γκρίμπας.

VNT_1101.jpg

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ
Πάνω στη φιλοσοφία του Συλλόγου «πάτησε» ο τεχνικός Κώστας Μπακατσής για την οποία τόνισε: «Ο στόχος της ομάδας παραμένει ίδιος και δεν αλλάζει. Η φιλοσοφία μας είναι να «χτίσουμε» την ομάδα με παιδιά από την ακαδημία και μέσα από την παρουσία τους στο τοπικό πρωτάθλημα να αναδείξουν το ταλέντο τους. Για να επιτευχθεί η ομαλή ένταξη των νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα χρειάζονται 3-4 πιο έμπειροι παίκτες που θα τους βοηθήσουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και θα τους καθοδηγούν ανελλιπώς εντός και εκτός γηπέδου» ανέφερε σχετικά ο προπονητής της «Πέλα» και συνέχισε: «Προχωράμε με γνώμονα τη δημιουργία μίας δυνατής αγωνιστικά ομάδας με πολύ μέλλον, με στόχο να πετύχουμε κάτι καλύτερο τη φετινή σεζόν αλλά παράλληλα να θέσουμε τις βάσεις για το αύριο της ομάδας, ανεβάζοντας παιδιά από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου, όπως κάναμε και φέτος».
Ιδιαίτερα ανυπόμονοι κι έτοιμοι να... ταράξουν τα νερά, εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους οι παίκτες της Α.Ε. Πελασγιώτιδας. Πάμε να δούμε τι δήλωσαν 4 εξ αυτών:

XRISTONHS.jpg
Πάρης Χριστώνης
«Θέλω να μιλήσω με πράξεις και όχι πολλά λόγια. Να είμαστε όλοι υγιείς και να δουλεύουμε σκληρά. Μέσα από την προσπάθεια αυτοβελτίωσης στις προπονήσεις θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύουμε στην άνοδο φέτος».

TSIGGANHS.jpg
Γιώργος Τσιγγάνης
«Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι και βαδίζουμε στον δρόμο του πρωταθλητισμού. Έχουμε κρατήσει τον κορμό από πέρυσι και προστέθηκαν παιδιά από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου που θα μας δώσουν ενέργεια στην διαδρομή του πρωταθλήματος. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ καλύτερα».

KOYTSIKOYLHS.jpg
Βάιος Κουτσικούλης
«Η ομάδα έχει θέσει στόχο την άνοδο. Είμαστε συσπειρωμένοι και προσηλωμένοι σε αυτόν τον στόχο και δουλεύουμε αρκετά σκληρά σε όλη την προετοιμασία ώστε να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Ευελπιστώ να παρουσιάζω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε προπόνηση και αγώνα».

KAMPOYROGIANNHS.jpg
Αγγελος Καμπουρογιάννης
«Έχουμε μία αρκετά νεανική ομάδα, αλλά παράλληλα με πολλή ενέργεια και δυναμισμό, κάτι που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας. Μέσα στη χρονιά πιστεύω πως θα πάρω κι εγώ τις ευκαιρίες μου, αλλά χρειάζεται υπομονή γιατί είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα όπου αγωνίζομαι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass