Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2021 17:00

Προκρίθηκε το Αιγάλεω

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ 4ης ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το Αιγάλεω επικράτησε 2-1 των Χανίων στο τελευταίο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι είχε ένταση και σασπένς έως το φινάλε με την πρόκριση να κρίνεται στην παράταση. Στο 40’ έγινε το 0-1 απ’ τους Κρητικούς με τον Μπαΐροβιτς, ενώ στο 48’ ισοφάρισε ο Τσιλιγγίρης σε 1-1. Στο 84’ οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα εξαιτίας αποβολών του Τσιλιγγίρη και του Τριανταφυλλάκου. Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 93’ ο Χοτζάλι έκανε το 2-1 για το Αιγάλεω με τους φιλοξενούμενους να μένουν με εννέα στο 120’ εξαιτίας αποβολής του Παναγιωτούδη.
Η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου θα διενεργηθεί σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 στα γραφεία της ΕΠΟ. Στην 4η φάση συμμετέχουν οι ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η φάση, θα δημιουργηθούν εννέα ζευγάρια, ενώ πέντε ζευγάρια θα προκριθούν άνευ αγώνα, με τα ματς να είναι μονά και να προγραμματίζονται για τις 6 Οκτωβρίου. Γηπεδούχος ομάδα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη, ενώ σε περίπτωση που κληρωθεί ομάδα της Super League 2 με ομάδα της Γ΄ Εθνικής, τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Γ΄ Εθνικής.
Οι ομάδες που προκρίθηκαν: Προοδευτική, Διαγόρας, Καλαμάτα, Εργοτέλης, Κηφισιά, Καλλιθέα, Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, Φ.Σ. Κοζάνη, Α.Ε. Λευκίμμης, Λεβαδειακός, Ξάνθη, ΑΕΛ, Ηρακλής, Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Α.Ο. Υπάτου, Αλμωπός Αριδαίας, Αιγάλεω.

 

Δύο φιλικά θα δώσει ο Απόλλων Λάρισας

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ, όπου ηττήθηκε με 3-0 και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Απόλλων Λάρισας ρίχνει το βάρος της προετοιμασίας με τη σκέψη να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.
Οι «κυανόλευκοι» μέχρι να γίνει γνωστή η πρεμιέρα θα δώσουν τουλάχιστον δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 στην Ευξεινούπολη με την τοπική Δήμητρα, ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ το δεύτερο θα δοθεί με ομάδα πιθανόν της Super League 1 (Βόλος) την Τετάρτη 6 του μηνός. Κάτι που θα γίνει γνωστό σήμερα ή αύριο. Όσον αφορά σε μεταγραφικά θέματα η λαρισινή ομάδα προσπαθεί να ενισχυθεί με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Επίσης, γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του προπονητή τερματοφυλάκων Μπάμπη Μπακαρού, ο οποίος αποχώρησε προχθές από το συγκεκριμένο πόστο των «κυανόλευκων».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

 

Ξεκινά ο «Μαραθώνιος» για το Βερολίνο
*ΜΕ ΜΟΝΑΚΟ ΕΚΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΜΕ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΕΝΤΟΣ
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Απέναντι στην πρωτάρα στην Euroleague Μονακό αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι του φέτος ο Παναθηναϊκός. Το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο «Salle Gaston Medecin» του Μονακό, στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Η μεταγραφή «βόμβα» του καλοκαιριού δεν ήταν άλλη από τη μεταγραφή του Μάικ Τζέιμς στη γαλλική ομάδα. Εκτός από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ένας ακόμη Αμερικανός με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Άλφα Ντιαλό (Λαύριο 2020-21) βρίσκεται υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ζβέζνταν Μίτροβιτς.
Πρώτο τζάμπολ στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό, κόντρα στην Μπασκόνια, αύριο Παρασκευή (1/10, 21:00). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βρει απέναντί της τον πρώην παίκτη των «ερυθρόλευκων» Ουέιντ Μπάλντγουιν, στον αγώνα με το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Πρόκειται για μια αντιπαλότητα που κρατά... πολλά χρόνια. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Βάσκους στα πλέι οφ την περασμένη σεζόν, ενώ διατήρησε στο ρόστερ τους Γκιεντράιτις, Κούρουκς, Ραιέστε και Σεντεκέρσκις.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
ΣΗΜΕΡΑ
Μονακό-Παναθηναϊκός 20:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπάγερν Μονάχου 21:05
Αρμάνι Μιλάνο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:30
Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές 21:45
ΑΥΡΙΟ
Ούνικς Καζάν-Ζενίτ 19:00
Φενέρμπαχτσε -Ερυθρός Αστέρας 20:45
Βιλερμπάν-Ζάλγκιρις Κάουνας 21:00
Ολυμπιακός-Μπασκόνια 21:00
Μπαρτσελόνα-Άλμπα Βερολίνου 22:00

 

Δεν υπήρξαν εκπλήξεις στις κλήσεις της Εθνικής

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ

Το ρόστερ της Εθνικής για τους αγώνες με τη Γεωργία στο Μπατούμι (Σάββατο 9 Οκτωβρίου, 19:00) και τη Σουηδία στη Στοκχόλμη (Τρίτη 12 Οκτωβρίου, 21:45) για την 7η και 8η αγωνιστική, αντίστοιχα, των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ. Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής για τους δύο προκριματικούς αγώνες είναι τα εξής:
Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρτνο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.
Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη ανοιχτή προπόνηση στις 18:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass