Πόσο έτοιμοι είναι στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ...

*ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ *ΡΙΖΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ...

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2021 21:30

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ αποτέλεσε το μήνυμα του αγγελιοφόρου Ερμή (σ.σ. Αγιάς) προκειμένου η Λάρισα να έχει συμμετοχή στην Α1 εθνική κατηγορία και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα την εκπροσωπήσει στο κορυφαίο εθνικό πρωτάθλημα.


Η αρχή θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης με τον Κολοσσό Ρόδου και για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα ο τεχνικός Νίκος Παπανικολόπουλος δήλωσε: «Το Σάββατο ξεκινάει ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρα ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή της στην Α1 Basket League. Ξεκινάει με ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι και πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Τώρα ο βαθμός ετοιμότητας θα φανεί και στο γήπεδο, αλλά σίγουρα καμία ομάδα, όχι μόνο εμείς, δεν μπορεί να είναι έτοιμη αρχές Οκτώβρη. Επιπλέον, δεν μπορεί να είναι έτοιμη από τη στιγμή που αποτελείται από 11 καινούργιους παίκτες, αλλά ό,τι και να είναι, όλοι αυτοί οι προβληματισμοί μένουν πίσω τη στιγμή που ξεκινάει το παιχνίδι».
Το Σάββατο γίνεται η επανεκκίνηση ουσιαστικά του ελληνικού μπάσκετ, αφού θα είναι τα πρώτα παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο μετά την πανδημία και το μέλος της τεχνικής ηγεσίας Γιάννης Τζήμας σχολιάζει: «Θέλουμε πραγματικά στις δύσκολες εποχές που περνάμε με τον κορονοϊό να είναι ανοιχτά τα γήπεδα για να έρθει ο κόσμος και να επανέλθουμε σε μία πραγματικότητα και αυτή η προσπάθεια που θα κάνουν τα παιδιά στο γήπεδο να αποτυπωθεί και στην κερκίδα και σε όλη την πόλη μας. Η Λάρισα δικαιούται να είναι στην Α1, η Λάρισα είναι μία μεγάλη πόλη με τρομερή ιστορία στο μπάσκετ και ευχόμαστε πραγματικά αυτή η χρονιά να αποτελέσει την αρχή για κάτι πάρα πολύ καλό και μακροχρόνιο».
Στην ομάδα και φέτος δεν λείπει το λαρισινό στοιχείο και εκφραστές είναι ο Τάσος Σπυρόπουλος, αρχηγός πλέον, και ο νεαποκτηθείς Τηλέμαχος Βησσαρίου.
Ο Τάσος Σπυρόπουλος είπε χθες: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε για τρίτη χρονιά στην πρώτη κατηγορία και εκπροσωπούμε την πόλη μας στην Α1. Θα είναι σίγουρα μία χρονιά απαιτητική όπως ήταν και οι δύο προηγούμενες. Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο, ευχόμαστε ο κόσμος να έρθει να δει την προσπάθειά μας και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τους ανταμείψουμε για την παρουσία τους» ενώ ο Τηλέμαχος Βησσαρίου που θα έχει το δύσκολο έργο της καθιέρωσης με τους πολλούς «μνηστήρες» (=παίκτες) που έχει η ομάδα είπε: «Πρώτα από όλα να είμαστε όλοι υγιείς και μετά μέσα από την προπόνηση θα δοθούν οι ευκαιρίες και πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Στο τέλος της χρονιάς θα είμαι ικανοποιημένος αν μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου, να είμαι παίκτης της ομάδας και στη συνέχεια μέσα από την προπόνηση θα δοθούν οι ευκαιρίες».
Τα ηχηρά ονόματα της φετινής προσπάθειας είναι ο Θρητ και ο Κρούμπαλι που για πρώτη φορά θα μετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας.
«Είναι μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν, είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσει και πραγματικά κοιτάω μπροστά για ένα πολύ καλό και ενθουσιώδες ξεκίνημα. Η ομάδα αποτελείται από ένα γκρουπ νέων παικτών που έχουν ενθουσιασμό και μόλις τελειώσαμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Πραγματικά μπορούμε να κάνουμε θόρυβο στο νέο πρωτάθλημα και ίσως να χτυπήσουμε μία θέση στα play off» λέει ο Θρητ δείχνοντας τον ενθουσιασμό του, ενώ τον συμμερίζεται ο Κρούμπαλι που είπε : «Είναι ακόμα νωρίς για το ξεκίνημα της νέας σεζόν και έχουμε φτιάξει γκρουπ από παιδιά με πολύ ταλέντο. Θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι, είναι μία δύσκολη εμπειρία η αρχή, αλλά θέλουμε να παίζουμε με καρδιά, πάθος και να στηρίξουμε το σπίτι μας στα εντός έδρας παιχνίδια και στα εκτός να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Ο μόνος που δείχνει να είναι παραπονεμένος είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θόδωρος Ριζούλης που κάνει έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα οικονομικά της. Και κατέληξε λέγοντας το φετινό σλόγκαν της ομάδας : «Το παιχνίδι παίζεται στη Λάρισα και όλοι μπορούν να βρούνε τη θέση τους στο Κλειστό της Νεάπολης».

Των Σωτ. Κέλλα, Μ. Τζήκα
Φωτ.: Βασ. Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass