Κρατά την καλή εικόνα της η ΑΕΛ

*ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2021 21:30

Την καλή αγωνιστική εικόνα που είχε στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη κρατά η ΑΕΛ, η οποία πλέον σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλό της στη διοργάνωση αλλά και στο πρωτάθλημα.
Οι «βυσσινί» παρουσίασαν ένα ανταγωνιστικό και πειθαρχημένο σύνολο, από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή φανέρωσαν τις προθέσεις τους και στο τέλος το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων ήρθε να επιβραβεύσει την προσπάθειά τους.


Χθες ήταν η σειρά του τεχνικού της ομάδας Κώστα Φραντζέσκου να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόσο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου όσο και για την αγωνιστική πειθαρχία που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο κ. Φραντζέσκος έμεινε ευχαριστημένος και από την πειθαρχία που επέδειξαν απέναντι σε μία ομάδα η οποία θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την ΑΕΛ. Πλέον το μυαλό επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και στο Κύπελλο, όπου η ΑΕΛ έχει καλή παράδοση και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, ενώ χθες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν με τον Απόλλωνα ακολούθησαn ειδικό πρόγραμμα και οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής. Από πλευράς προβλημάτων, ο Γαρουφαλιάς έχει διάστρεμμα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Θεολόγου δεν προπονήθηκε καθώς έχει μια κάκωση στο γόνατο από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Κανονικά στο πρόγραμμα μπήκαν οι Ταχάρ, Μπαντιμπανγκά και Νίνο, ενώ απουσίαζαν ο Ακούνια, που αναμένεται να έρθει σήμερα στη Λάρισα και ο Ηλιάδης, ο οποίος ήταν με την Εθνική Ενόπλων σε φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε στην Καλαμπάκα.
* Την Κυριακή είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Βέροιας, αλλά αύριο θα γνωρίζουν οι δύο ομάδες αν θα γίνει οριστικά το φιλικό, διότι η ΑΕΛ, που έχει προκριθεί στο Κύπελλο, μπορεί να κληρωθεί και να αγωνιστεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου. Σ' αυτήν την περίπτωση δεν θα διεξαχθεί η κυριακάτικη προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass