ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ:

Θα είμαστε από τα μεγάλα φαβορί...

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ: ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ - ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΜΑΝΤΖΑΝΑ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2021 21:06

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ κέρδισε στο λαρισινό ντέρμπι (που αποδείχθηκε κατ’ ευφημισμό) τον Απόλλωνα Λάρισας με 3-0 για το Κύπελλο Ελλάδας, χάρη στα δύο γκολ του Όγκμποε και το ένα του Κούστα, αλλά χρωστάει και κάτι στον τερματοφύλακά της Κώστα Θεοδωρόπουλο.
Η λαρισινή ομάδα έχασε πάμπολλες ευκαιρίες, αλλά ο Απόλλων Λάρισας λίγο έλειψε στη μία και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι στο 61’ να ισοφαρίσει σε 1-1 και να γίνει το παιχνίδι ντέρμπι στην ουσία και όχι στην αγωνιστική εικόνα.


Ο 31χρονος Κώστας Θεοδωρόπουλος γιόρτασε την επιστροφή του στην ΑΕΛ μετά από δύο χρόνια με τον καλύτερο τρόπο, αφού έκανε μια σούπερ απόκρουση.
Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτου έκανε γυριστό σουτ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και μπλόκαρε στην εξέλιξη ο τερματοφύλακας των «βυσσινί».
Ρωτήσαμε για τη φάση αυτήν τον δίμετρο σχεδόν (1.98) τερματοφύλακα της ΑΕΛ που μας είπε: «Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη φάση είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά έπαιξαν ρόλο και τα αντανακλαστικά αφού παρακολουθούσαμε την κίνηση του παίκτη του Απόλλωνα Λάρισας».
Σχετικά με τον αγώνα τόνισε: «Νομίζω είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαμε νωρίτερα να έχουμε σκοράρει. Αλλά πιστεύω ότι αποδείξαμε πως η ομάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι ήταν αυτή που έπρεπε και έδειξε πως θα είναι από τα μεγάλο φαβορί στο πρωτάθλημα...».
Σφραγίδα στη νίκη έβαλε και ο τεχνικός της ομάδας, Κώστα Φραντζέσκος, που χθες, παρότι η ομάδα είχε ρεπό, πήγε στα Δένδρα και έκανε ατομική προπόνηση σε Ταχάρ, Μπαντιμπανγκά και Νίνο.
Σήμερα επιστρέφει όλη η ομάδα στις προπονήσεις ενόψει του φιλικού με τη Βέροια στο Αλκαζάρ την ερχόμενη Κυριακή.
Πάντως υπάρχει προβληματισμός από τον Φραντζέσκο, αφού πήρε αναβολή η κλήρωση και μάλλον θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ξέρει τον πρώτο της αντίπαλο εγκαίρως. Η ειρωνεία θα είναι ο πρώτος αγώνας να γίνει με τη Βέροια που είναι ο τελευταίος αντίπαλος των φιλικών αγώνων.
Χθες ο προπονητής της λαρισινής ομάδας εγκωμίασε τον Κολομπίνο, που τον ξάφνιασε ευχάριστα με την απόδοση που είχε και κάνει καλό δίδυμο με τον Κώστα Παπαγεωργίου.

ΠΕΡΙ ΚΟΥΓΙΑ-ΜΑΝΤΖΑΝΑ
Συνάντηση είχαν πριν τον αγώνα οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, με τον πρώτο να τονίζει ότι δεν μπορεί να γίνει υποκριτής για αυτά που μάθαινε και είχαν σχέση με τον Απόλλωνα Λάρισας, παρά την καλή άποψη που είχε όταν ήρθε στη Λάρισα. Δεν μπορεί, όπως είπε, κάποιες καταστάσεις και η συζήτηση περιστράφηκε ιδιαίτερα για τον αγώνα με τον Αιγινιακό που έγινε εκτεταμένη διεθνής αναφορά.
Πάντως άφησε περιθώριο να γίνει μια κοινή συνέντευξη και να μιλήσουν για κοινούς εκβιασμούς που έχουν δεχτεί, με τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Λάρισας να συμφωνεί...

 

VNT_0971.jpg

ΑΝΤΡΙΑΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ ΣΤΗΝ «Ε»: Ημασταν δυνατοί και ενωμένοι
Χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης προχθές της ΑΕΛ ήταν ο Ουρουγουανός Αντριάν Κολομπίνο που έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Μιλήσαμε χθες με τον ποδοσφαιριστή και μας είπε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί έπρεπε να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με νίκη που ήταν το βασικό.
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μέχρι να ανοίξει το σκορ, αλλά ευτυχώς η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και οι παίκτες ήμασταν ενωμένοι γιατί θέλαμε τη νίκη. Το κυριότερο είναι ότι κερδίσαμε με ένα καλό αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ αν εκμεταλλευόμασταν τις στημένες φάσεις και κυρίως τα κόρνερ.
Το μυστικό όμως ήταν ότι η ομάδα ήταν πολύ καλή σε όλες τις γραμμές που λειτουργούσαν άψογα».
Σχετικά με τον αν αποδέχεται τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του προχθεσινού αγώνα μας απάντησε: «Ήμασταν όλοι καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, προσπαθώ να συμβάλω και εγώ με τον καλύτερο τρόπο, αλλά όλοι με βοηθούν να έχω καλή απόδοση. Όλη η ομάδα παίζει καλά και όχι μόνο ένας παίκτης. Μόνο έτσι κερδίζει μια ομάδα».

 

 

AEL25.jpg

Στη Λάρισα με την ευκαιρία του τουρνουά παλαιμάχων του ΣΕΠ Λάρισας βρέθηκε μια παλιά δόξα του Κρητικού ποδοσφαίρου, ο Νίκος Γκουλής, που επί μία δεκαετία ήταν παίκτης του ΟΦΗ. Πίσω του διακρίνουμε τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Νίκο Λιούπα, που κάθεται μαζί με τον παλαίμαχο της ΑΕΛ Δημήτρη Αβραμούλη και ακούνε την αγόρευση του Ηλία Σελιώνη. Μπροστά τους ο πρόεδρος των Τριτέκνων ν. Λάρισας Δημήτρης Γκόβαρης και οι γνωστοί καθηγητές - φίλαθλοι Πασχάλης Ντιούδης και Νίκος Μίχης.

 

aellll.jpg

Στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας βρέθηκε και ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ Σταύρος Διαμαντόπουλος που πάντα είχε άριστες σχέσεις με τη θεσσαλική πρωτεύουσα και τις ομάδες της. Βρίσκεται ανάμεσα στον Βαγγέλη Στουρνάρα και τον Τάσο Κυριάκο, δύο ακόμα μέλη του Απόλλωνα Λάρισας με πέρασμα από την ΑΕΛ.

 

aell888.jpg

Σαν παίκτης αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας, σαν διοικητικός παίζει μπάλα στην... ΑΕΛ. Χειροκροτάει όλες τις προσπάθειες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος.

 

aell111.jpg

«Γι’ αυτό σου έκανα τρία χρόνια συμβόλαιο» είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας όταν αγκάλιασε τον Κούστα που έβαλε το τρίτο γκολ.

 

ael666.jpg

Χαρούμενοι απολαμβάνουν το παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες ιδανικές...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass