ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ:

Χρειάζεται θέληση και σοβαρότητα

* Φιλική νίκη πέτυχε ο Φαλανιακός κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2021 21:45

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας έδειξε πως είναι ο Φαλανιακός, ο οποίος σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη προχθές στο γήπεδο «Δ. Κουκουλίτσιος-Δ. Μουσιάρης» επικράτησε του Ατρόμητου Παλαμά, με σκορ

4-3.
Οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας (Γ’ Εθνική), είχαν καλή παρουσία και τα μηνύματα που έστειλαν είναι ενθαρρυντικά.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Κώστα Νεμπεγλέρα, τεχνικού του Φαλανιακού, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Ήταν το τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και αρκετά θετικά πράγματα. Χρειάζεται να συνεχίσουμε με σοβαρότητα, πειθαρχία και την ίδια θέληση, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι τα καλύτερα και στον Ατρόμητο Παλαμά, ομάδα που αγωνίστηκα και οι αναμνήσεις είναι πολύ ευχάριστες».
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ
Καλό ήταν το παιχνίδι παρά τον φιλικό του χαρακτήρα, με επτά γκολ συνολικά και πολλές ακόμα φάσεις. Στο 25’ στο σουτ του Γαρυφαλλόπουλου, ύστερα από την ωραία ατομική του ενέργεια, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Δύο λεπτά αργότερα στο 27’ την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Γαρυφαλλόπουλος, η μπάλα έφτασε στον Μπλέντι Σέσι, αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λόλας την προώθησε στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 30’ η κάθετη μπαλιά ήταν του Ιωαννίδη Σεμπάστιαν για τον Καραμπούζη, αυτός έκανε το ωραίο γύρισμα στην καρδιά της άμυνας, όπου καραδοκούσε ο Γαρυφαλλόπουλος που επίσης με ωραίο γύρισμα έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κουτσόπουλου για το 2-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Κοντός έβγαλε τη σέντρα, στην καρδιά της άμυνας του Φαλανιακού και ο Ζάγκος Η. την έστειλε στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1. Στο 65’ ο Μετούσι έβγαλε τη σέντρα και ο Ζάγκος Μ. ισοφάρισε σε 2-2. Στο 72’ το σουτ του Βουκομάνοβιτς βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αναστασίου. Επτά λεπτά αργότερα ωραίος συνδυασμός του Μπλέντι Μούτσα με τον Λόλα, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.
Λίγα λεπτά αργότερα μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Γαρυφαλλόπουλος μπροστά από την εστία για να σκοράρει.
Στο 85’ ήρθε η ισοφάριση (3-3) από τον Ζάγκο Α. με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, στο 90’ ο Λόλας έκανε αυτήν τη φορά την ωραία ασίστ και ο Μαριγκούδης διαμόρφωσε το τελικό 4-3.
Γενικά μπορούμε να πούμε πως ο Φαλανιακός απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα της Γ’ Εθνικής την οποία και κατάφερε να κερδίσει, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, παρότι παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες (Πανταζής Γ., Πανταζής Η., Αντωνόπουλος, Ιωαννίδης Σ.).
Παρουσιάστηκε πολύ μαχητικός και έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο μία εβδομάδα πριν τη σέντρα της Α’ ΕΠΣΝΛ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Χρήστος Νίτσας, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Δ. Κοτούμπα, Θ. Βαλιώτη, όλοι από την Ένωση Λάρισας.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Κολοβός, Λάιος, Λυγούρας, Μπλέντι Σέσι, Ιωαννίδης Σεμπάστιαν, Μπλέντι Μούτσα, Λόλας, Γαρυφαλλόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Μαριγκούδης, Αλιάι, Κακανούλιας, Ντιντής.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΠΑΛΑΜΑ (Άκης Μίχος): Κουτσόπουλος, Κουρτεσιώτης, Λιάπης, Μπούσδρας, Μετούσι, Κόντος, Κόκκινος Σ., Αναγνώπουλος, Κατσιγιάννης Τ., Κόκκινος Α., Βουκομάνοβιτς.
Αγωνίστηκαν και οι: Ζάγκος Α., Ζάγκος Η., Ντίνας Χ., Λουδάι, Μπαντάς, Φώτης, Μουσαφίρης, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν οι έμπειροι κεντρικοί αμυντικοί Χρήστος Οικονόμου και Αλέξης Αρχοντής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass