ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΗΝΑΣ:

Θέλουμε τους Λαρισαίους δίπλα μας

*ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2021 20:25

Στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού αγώνα ο Λαρισαίος τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κωφών κ. Μηνάς Λευτέρης, τόνισε:


«Πρώτα από όλα η αποστολή μας έρχεται για δεύτερη φορά στην πολύ όμορφη πόλη της Λάρισας, έπειτα από το 2017 όπου είχε πραγματοποιηθεί το Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών με πολύ μεγάλη επιτυχία. Γι’ αυτόν τον λόγο όταν κληρωθήκαμε με τη Ρωσία και τη Μ. Βρετανία για τα προκριματικά της Ολυμπιάδας, ζητήσαμε ως έδρα για τα μεταξύ μας παιχνίδια τη Λάρισα, η οποία γνωρίζαμε ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία. Όσον αφορά το φιλικό, ευχαριστούμε την ομάδα του Παναγροτικού Νίκαιας που μας έκανε την τιμή να αγωνιστεί μαζί μας σε αυτό το υπέροχο γήπεδο. Η Εθνική ομάδα το 2019 είχε κατακτήσει την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κωφών, καθώς ήμασταν μία εξαιρετικά δυνατή ομάδα και αυτήν τη στιγμή προσπαθούμε να διατηρηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο, αλλά είναι δύσκολο, καθώς προέκυψε η πανδημία του κορονοϊού και μπήκαν πάρα πολλά εμπόδια».
Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαμε πολλές απώλειες με παίκτες που έφυγαν και τώρα ψάχνουμε για νέους παίκτες που βρίσκονται ανά την Ελλάδα, βαρήκοους, κωφούς, ανθρώπους με προβλήματα ακοής ώστε να ενταχθούν στην ομάδα. Όπως καταλαβαίνετε το να έχει κάποιος πρόβλημα ακοής δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι χρήστης νοηματικής γιατί μπορεί λίγο να ακούει, λίγο να μιλάει και είναι χίλια διαφορετικά πράγματα. Υπάρχει κόσμος που δεν μας γνωρίζει και θέλουμε να ανοιχτούμε στον κόσμο που θέλει ενταχθεί στο δυναμικό μας. Εύχομαι στον Σαββατιάτικο αγώνα να αγωνιστούμε καλά και δυνατά ώστε να καταφέρουμε να νικήσουμε τουλάχιστον με 3-0 ώστε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, καθώς στον πρώτο αγώνα με τη Ρωσία χάσαμε με αυτό το σκορ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε. Περιμένουμε κάποια παιδιά να ενταχθούν στην αποστολή της ομάδας μέχρι αύριο Παρασκευή ώστε να κλείσει το ρόστερ του αγώνα και να είμαστε έτοιμοι ενάντια στη Μ. Βρετανία.
Θέλουμε τους Λαρισαίους κοντά μας» κατέληξε ο τεχνικός διευθυντής κ. Μηνάς.
*Πολύτιμη βοήθεια για τη συνεννόηση με τα μέλη της Εθνικής ομάδας Κωφών πρόσφερε η διερμηνέας κα Γκανούρη Μυρτώ από το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, η οποία κατάγεται από τα Φάρσαλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass